El TOT amb el batec de la ciutat

El TOT Sant Cugat ha estat vinculat a la vida ciutadana i les seves entitats des del primer dia

El TOT Sant Cugat ha estat vinculat a la vida ciutadana i les seves entitats des del primer dia, amb un paper actiu en la dinamització de la ciutat i en l’arrelament de la ciutadania en les seves senyes d’identitat. Des de la promoció de moltíssimes activitats fins a la seva participació, organitzant esdeveniments o col·laborant-hi activament.

albert martifet

Cada any, el TOT participa en esdeveniments com la Cavalcada de Reis, la Festa de Tardor, Sant Jordi, Petits Camaleons, la Botiga al Carrer o la Marxa Infantil. Ha estat banderer de la festa de Sant Antoni i col·laborat en el naixement de l’Aula de la gent gran o en l’organització de l’Any del Tapís, l’any Miró, el del Mil·lenari o la Marxa Olímpica de Collserola. Organitzant també presentacions i edicions de llibres locals, concerts, matinals de cinema, la Fira del Vermut, la Nit de l’Havanera, la Taula d’escriptors o el popular concurs TOT fotoportada i el de postals de Nadal.

INDO

A més a més, el TOT amb conveni amb les entitats més representatives promociona i difon les seves activitats per fer-les arribar a tota la ciutadania. Entre els molts reconeixements d’aquests 35 anys, destaquem: El guardó Ciutat de Sant Cugat, el de la Millor Empresa Editora a la Nit de les Revistes en Català, el premi Líder de Màrqueting i el Club Rotari ens va guardonar amb el Paul Harris Fellow i enguany amb la Venus de Sant Cugat. El reconeixement més gran, però ha estat i és, el de la confiança i la fidelitat dels clients i dels milers de lectores i lectors que ens segueixen i han convertit el TOT en un actor de servei públic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem