contingut promocionat

 

 

Logo Pureza de María

 

El batxillerat dual, l'opció ideal per estudiar en una universitat americana

El col·legi Pureza de María dóna l'opció als teus fills de complir els seus somnis d'estudiar a una universitat americana amb el batxillerat dual

Si el somni del teu fill és estudiar en una universitat americana, la perfecta opció per a ell és el batxillerat dual. Si com a pare o mare t'has plantejat alguna vegada que els teus fills estudiïn a l'estranger, dominin l'anglès i preparin un currículum brillant, ara és més fàcil fer realitat aquests objectius.

 

portes obertes pureza de maría

 

El Batxillerat dual obre nous horitzons. Per què? Perquè permet cursar simultàniament la metodologia del batxillerat espanyol i el batxillerat americà, i a més permet obtenir les dues titulacions: el batxillerat espanyol i l'American High School Diploma. Amb aquest programa oficial es pot obtenir la mateixa titulació que els estudiants nord-americans i, a més, garanteix que es reconeiguin en tots els seus estats i a totes les universitats del món. Triar l'opció del batxillerat dual i obtenir el títol, no només acreditaràs una immersió lingüística en un alt nivell d'anglès, sinó que permetrà als seus estudiants tenir un alt grau d'autonomia personalcompetència tecnològica i formació, principis fonamentals per aconseguir grans objectius professionals pel futur.

Ens trobem en els moments de les Portes Obertes i que s'acosta el moment d'escollir el millor per als teus fills. Pureza de María és el col·legi que ofereix aquesta única oportunitat, que és tenir un futur internacional.

Alumnes del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem