contingut promocionat
logo agora international school sant cugat

 

 

Batxillerat Internacional, pioner a Agora Sant Cugat International School

L'escola de Sant Cugat és un centre pioner en el Continuum dels programes de l’Organització del Batxillerat Internacional en tots els cursos

Agora Sant Cugat International School és un dels pocs centres autoritzats per impartir el Continuum dels programes de l’Organització del Batxillerat Internacional en totes les seves etapes educatives: Primary Years Programme a infantil i primària; Middle Years Programme a Secundària i Diploma Programme a Batxillerat.

Com és el Batxillerat Internacional?

El Batxillerat Internacional, que s'imparteix a més de 5.000 col·legis de tot el món, basa la seva filosofia en la internacionalització i l'estímul de la capacitat creativa de l'alumnat, prioritzant la indagació i el pensament crític davant del treball memorístic.

Per obtenir el títol, l'alumnat, a més d'enfrontar-se als exàmens externs, ha de fer una sèrie de treballs de recerca i reflexió d'alt nivell en cadascuna de les assignatures.

El Batxillerat Internacional fa dels seus alumnes ciutadans i ciutadanes del món capaços de modelar-lo i situa Agora Sant Cugat International School com a escola innovadora que lidera amb orgull i responsabilitat la nova generació d’escoles internacionals.

El batxillerat Internacional a l'Agora Sant Cugat International School. FOTO: Cedida

El batxillerat Internacional a l'Agora Sant Cugat International School. FOTO: Cedida

Agora Sant Cugat International, un centre basat en l'excel·lència

Agora Sant Cugat International School és un centre privat internacional situat entre els 10 millors del rànquing de col·legis d’Espanya. Es caracteritza per la seva innovació educativa i l’atenció personalitzada a cada alumne/a.

El seu campus està format per Agora Pipo Infant School (alumnes de 0 a 2 anys), Agora Patufet Infant School (alumnes de 0 a 5 anys) i Agora Sant Cugat International School (alumnes de 12 mesos a 18 anys).

Juntament amb l’excel·lència acadèmica del Continuum dels programes de l’Organització del Batxillerat Internacional en totes les seves etapes educatives i el multilingüisme, treballen l’STEAM amb programes de música, esport i arts per a una formació integral dels i les alumnes.

El programa de salut escolar inclou l’alimentació saludable i el saber estar a taula.

L'oferta formativa inclou: Primer i segon cicle d’educació infantil, Educació primària, Educació secundària obligatòria (ESO), Batxillerat nacional i internacional, Cicles formatius grau mitjà d’Imatge i So, Cicles formatius de grau superior d’Imatge i So i Programes per esportistes d’Alt Rendiment.

Si vols inscriure al teu fill/a en un centre internacional i basat en l'excel·lència, contacta amb Agora Sant Cugat International School.

L'Agora Sant Cugat International School ofereix una oferta educativa innovadora. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem