Bellesa ecològica i personalitzada

Natt celebra el seu primer aniversari a Sant Cugat i vol agrair a les seves clientes la seva confiança. Només utilitzen productes d’origen vegetal que beneficien la salut dels cabells i el medi ambient.

Natt és un saló de perruqueria i estètica que treballa amb productes d’origen vegetal per millorar l’experiència de les clientes que volen fer-se un canvi d’imatge. La Natàlia, la propietària del saló, va escollir obrir Natt moguda per la seva inquietud pels productes naturals.

Un te i un massatge de benvinguda

Els productes són l’origen vegetal FOTO: Artur Ribera

Per conèixer millor les noves clientes, només arribar, l’equip de Natt ofereix un massatge amb olis essencials de diferents olors i un te d’Aveda a totes les clientes mentre parlen amb la seva estilista.

Seguint la seva línia, a Natt només treballen amb productes d’origen vegetal: en el cas de la coloració, utilitzen productes amb un 96% de procedència vegetal i altres productes per als cabells d’Aveda. D’aquesta manera, aconsegueixen la mateixa durabilitat i una millor hidratació i nutrició.

Natt, però, no ofereix només perruqueria. Els massatges també formen part dels serveis que ofereixen: la maderoteràpia i els massatges manuals reafirmen i tonifiquen la pell de les clientes que hi acudeixen.

Els casaments són un dels moments més especials i demandats per les seves clientes, i treballen per fer que siguin inoblidables. Les professionals de Natt poden acompanyar la núvia fins a l’últim moment perquè estigui perfecta.

El Taller, un espai molt especial

A Natt han volgut anar més enllà d’un simple saló i ofereixen també diversos tallers on les seves clientes poden gaudir de noves experiències enriquidores i directament relacionades amb el benestar de la dona. Mindfulness, nutrició, artteràpia o tallers posturals són algunes d’aquestes experiències que es duen a terme al taller de Natt i que estan publicades a l’agenda del seu web.

Natt ha aconseguit així marcar-se com un referent per a les dones de Sant Cugat, que han trobat un espai exclusiu per a elles i on poder relaxar-se i desconnectar amb experiències naturals amb beneficis per elles, el seu cabell i el medi ambient.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem