contingut promocionat
Mercat Vell

Beneficis de comprar al mercat

Generalment, el nostre frenètic ritme de vida fa que, per inèrcia, quan necessitem fer la compra de queviures, anem a parar al supermercat i ens oblidem del mercat tradicional. De fet, tendim a pensar en el mercat com un espai caòtic, amb poc ventall d’aliments, tot i que, en realitat, és aquí on trobarem una gran varietat de productes i, sobretot, frescos, amb un sabor intens i plens de nutrients.

D’altra banda, si busquem una alimentació saludable, el millor és comprar al mercat, com el Mercat Vell. Aquí és on trobarem menys productes processats i més fruita, verdura, carn, peix, llegums, fruits secs, ous...

Són molts els beneficis de comprar al mercat:

  • Generalment, els aliments que trobem al mercat són frescos, són molt saborosos i mantenen intactes totes les seves propietats.
  • Si pensem en el medi ambient, comprar al mercat també comporta beneficis, ja que els aliments acostumen a ser de procedència propera, i per fer-nos-els arribar no cal utilitzar grans mitjans de transport que contaminin el planeta.
  • Al mercat trobem molts més aliments de temporada, que acostumen a tenir molt més sabor i olor i, generalment, són més econòmics.
  • Si comprem aliments de procedència local en el mercat, estem invertint en els nostres agricultors, pescadors i ramaders i, per tant, contribuïm a l’economia local.

Així que, no ho dubteu, al Mercat Vell de Sant Cugat és on trobareu productes frescos, de temporada i de proximitat. I us tractaran de forma personalitzada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem