Benestar i seguretat pels més grans

Un espai ple de vida

Amb 27 anys d'experiència i pràctica a Sant Cugat, la Residència i Centre de Dia Sant Salvador, és un espai ple de vida que garanteix a les persones majors de 65 anys sentir-se orgulloses de ser membres de la residència, de la seva llar. Sigui de manera permanent o temporal.


Amb l'ajuda d'un l'equip professional s’aplica un model d’atenció centrat a les persones, per generar relacions intergeneracionals i interpersonals que donen fruit a experiències i vivències extraordinàries i immemorables. A més els usuaris estan més segurs, gràcies a l'equipament i  tots els serveis necessaris que ofereix la Residència Sant Salvador, dels quals destacar el d’infermeria, medicina, fisioteràpia o les dietes personalitzades.


D'aquesta manera, els usuaris del centre se sentiran com a casa, en un ambient immillorable, ja que estaran entretinguts en tot moment, amb diferents activitats i noves teràpies com la musicoteràpia o la teràpia amb animals, que ajudarà a millorar les seves habilitats socials, cognitives, motrius, entre d'altres.

El menjador del sant salvador FOTO: CedidaLa teràpia amb animals ajuda a millorar les habilitats i el benestar FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem