Els Búhos i Mariona Escoda actuaran a la Festa Major de Valldoreix

La Festa Major de Valldoreix se celebrarà el 15, 16 i 17 de setembre

La Festa Major de Valldoreix comença a prendre forma. El nou govern valldoreixenc ha hagut de treballar a contrarellotge per definir la festa grossa de la vila, que se celebrarà el 15, 16 i 17 de setembre. La vocal de Cultura, Susanna Casta, ha explicat algunes de les novetats que han pensat per aquesta edició.

Un dels protagonistes seran Els Búhos, que oferirà el concert principal de la Festa Major de Valldoreix el 16 de setembre. La ubicació escollida és el pàrquing del CAP de Valldoreix, ja que és l'espai que garanteix millor la seguretat i gestió. La cantant Mariona Escoda, guanyadora d'Eufòria, també actuarà per la Festa Major.

D'altra banda, Casta ha detallat que el Valldotapes també canviarà d'ubicació, després de constatar que els restauradors valldoreixencs no estaven a gust amb la localització dels últims anys (a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer). Després de parlar amb els restauradors, la idea és portar aquesta mostra gastronòmica de tapes al pàrquing del CAP.

Una altra novetat és un concurs de fotografia popular. Els castellers, l'arrossada o la botifarrada són altres activitats que no faltaran a la Festa Major de Valldoreix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem