Busquen el propietari de dos gossos de raça petita

Els animals van ser rescatats aquest dimecres, 31 d'agost, al pipican de la zona dels Mossos d'Esquadra

Es busca al propietari de dos gossos de raça petita recollits aquest dimecres, 31 d'agost, a Sant Cugat. Els animals es van localitzar al pipican de la zona dels Mossos d'Esquadra. Els gossos són un mascle tipus bodeguer, de color blanc amb taques marrons, i una femella barreja de yorkshire de color marró clar. Cap dels dos porta xip.

Des de la PAS (Plataforma Animalista de Sant Cugat), la pàgina de Facebook Perros y Gatos perdidos/encontrados en Sant Cugat, i Olescan, es demana col·laboració ciutadana per localitzar el seu propietari, trucant al 637.883.852 o al 678.143.027.

Van ser recollits dimecres a la tarda

Els gossos van ser vistos la tarda del 31 d'agost a la zona del pipican. Una vianant va aconseguir que entressin en aquest espai per la seva seguretat.

Després d'avisar la policia, aquests van trucar a Olescan, empresa encarregada de gestionar la recollida d'animals als carrers de Sant Cugat. Els gossos estaven espantats i es va necessitar ajuda per poder capturar-los.

Finalment, a les 19.30 hores van poder ser recollits, i actualment es troben en acollida a casa d'una voluntària del PAS.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem