Busquen una casa d'acollida per una setmana per un gos abandonat

Aquest 6 de novembre hi ha una desfilada de gossos per adoptar i si no troba una casa temporal, el Luky no podrà participar-hi

El grup de Facebook Perros y gatos perdidos en Sant Cugat ha fet una crida pública per tal de trobar una casa d'acollida temporal, fins al diumenge 6 de novembre, per un gos abandonat. El motiu és que aquest 6 de novembre, la Plataforma Animalista de Sant Cugat organitza una desfilada de gossos sense llar a l'Hotel Sant Cugat per tal de trobar famílies d'adopció pels animals abandonats.

El problema és que si no es troba una casa d'acollida fins al dia de la desfilada, el gos serà enviat al refugi d'Olescan a Torredembarra, i ja no tindrà la possibilitat de participar en la jornada d'adopció.

El gos es diu Luky i té dos anys. El dia 29 d'octubre va ser trobat a Don Canino. Després, es va localitzar a la seva propietària, que va renunciar al gos, que d'aquesta manera es va quedar sense família. El telèfon de contacte per tal d'oferir-se a acollir temporalment el gos són: 637883852 o 607973630.

 
Comentaris

Destaquem