Busques segona residència? Aquest pis amb encant a Vielha et sorprendrà

Habitatges amb 2, 3 o 4 habitacions i dúplex, d'obra nova, amb cuina i lavabos totalment equipats i situats a una zona tranquil·la i residencial de la capital de la Vall d'Aran

Si estàs buscant una segona residència on passar els teus moments d'esbarjo o tranquil·litat, no desaprofitis l'oportunitat d'aquest conjunt residencial d'obra nova ubicat a Vielha, un conjunt residencial que compta amb 27 habitatges per estrenar.

vielha

Nou conjunt residencial que compta amb 27 habitatges per estrenar a Vielha (Vall d'Aran)

Aquests nous habitatges de 2, 3 o 4 habitacions estaran en edificis independents, el que garanteix unes condicions òptimes de ventilació i assolellament, amb façanes de pedra típiques de zones de muntanya, adaptades especialment a la climatologia local. Amb tot, una construcció que respon fidelment a les necessitats de confort i eficiència energètica.

vielha2

Nova construcció d'habitatges de 2, 3 o 4 habitacions

La cuina dels nous habitatges està totalment equipada: forn, rentaplats, vitroceràmica, frigorífic i armaris, tots amb una nova tecnologia de superfície antibacteriana, que elimina els productes químics i facilita una major neteja.

vielha3

La cuina dels nous habitatges està totalment equipada

Tots els habitatges disposen de dos bany, tots dos amb vàter, mampara de dutxa i plat de dutxa. D'altra banda, totes les noves construccions comptaran amb termòstats individuals i amb control domòtic per gestionar fàcilment des de la distància, la calefacció i la llar de foc.

Les finestres, de PVC, estaran formades per vidres de baixa emissivitat per garantir un correcte aïllament tèrmic i acústic, mentre que el terra de les habitacions serà de parquet.

vileha4

Les llars estan situades a la zona alta del nucli antic de Vielha


Amb tot, les llars del conjunt residencial, gestionat per Organ, estan situades a la zona alta del nucli antic de Vielha, capital de Vall d'Aran. Un entorn idíl·lic per gaudir de la naturalesa i els Pirineus, ideal per a la temporada d'esquí i fresc a l'estiu. Un poble amb encant i història.

Per qualsevol informació, podeu trucar a Organ al 93.544.16.55 o enviar un correu a: info@organ.es

Més informació
 
Comentaris

Destaquem