Cal temerari defensa que és una entitat que cedeix material al teixit associatiu

L'entitat ho ha explicat després que veïns de la rambal del Celler els haginpreguntat si van trure benefici de la barra de la FMA

Cal Temerari ha defensat que és una entitat i no un bar i que ha cedit material, en aquest cas una carpa, tant al concurs d'arrossos com a la Festa Major Alternativa (FMA), després que diversos veïns de la Rambla del Celler s'hagi preguntat, "com és que el mateix espai i instal·lacions que eren de la FMA el dia del concurs d'arrossos apareixen com a Cal Temerari? És un bar al qual pot optar qualsevol per obtenir un benefici? Si és així, estaria bé saber-ho...".



Sobre per què la pancarta només es va mostrar l'últim dia de Festa Major, Cal Temerari ha dit que s'havia fet així per evitar "aquest tipus de confusions". I ha afegit que "aquesta carpa, forma part d'un banc de recursos que té l'entitat Cal Temerari, i que cedeix a les entitats que ho necessiten. Doncs un dels objectius de Cal Temerari és el suport mutu i el foment del teixit associatiu"



A més, assegura que una de les moltes formes d'autogestió que té aquesta entitat és una Taverna, situada al pis inferior de l'edifici de Cal Temerari, però que "en cap cas ha participat, ni s'ha lucrat, de la barra de la de la Festa Major Alternativa ni de concurs d'arrossos".

 
Comentaris

Destaquem