Cal Temerari diu que la festa de cap d'any costarà més de 15.000 euros a l'Ajuntament

L'entitat, que fins ara organitzava la Festa de Cap d'any a l'Envelat, espera que l'Ajuntament rectifiqui i els torni a donar la possibilitat d'organitzar la festa

Cal Temerari assegura que si l'Ajuntament organitza, tal com té previst, la festa de cap d'any de l'Envelat, li costarà més de 15.000 euros.

L'entiat ha donat a conèixer les despeses que els va suposar la festa de Cap d'Any del 2016 i ho ha comparat amb el que els costarà a l'Ajuntament organitzar-la enguany. Segons aquestes, Cal Temerari va ingressar un total de 10.717 euros per l'organització de la festa. D'aquests, cal restar 5.293 euros en despeses per a pagar la contractació de grups, la difusió, els consumibles de la barra, entre d'altres. Resta que significa un benefici total de 5.124 euros per a l'entitat.

D'altra banda, des de Cal Temerari han fet públiques les despeses que els ocasionarà al Consistori organitzar la festa. En aquest cas destinen 6.000 euros aproximadament per la contractació dels grups Freak Out i d'altres. A més, el compte augmenta fins a 15.580 euros, ja que els treballadors no són voluntaris, tal com passa a Cal Temerari.

Tenint en compte que el Consistori pugui tenir uns beneficis similars als de l'any passat, de 5.000 euros, el cost real de la festa de Cap d'Any seria d'uns 10.000 euros.

En aquest sentit des del Temerari asseguren que la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, "menteix quan diu que la festa s'organitza des del Consistori per compensar el pressupost de l'envelat de Nadal".

El membre de la Comissió Quinto i Cap d’any de Cal Temerari Julià Mestieri ha explicat al TOT Sant Cugat que "en les reunions que vam fer, ja els vam demostrar que si ho feien ells, perdrien diners. Així demostren que ho fan ells no per motius econòmics, sinó per motius polítics, que no volen que ho faci Cal Temerari". Tot i això, Mestieri ha afegit que "confiem en el fet que l'Ajuntament rectifiqui i acabem fent nosaltres la festa de Cap d'Any".

Des de Cal Temerari tenen previst dur a terme diverses accions per tal d'aconseguir organitzar ells la festa a l'Envelat. Per la seva banda, l'Ajuntament ha declinat fer cap declaració sobre aquestes dades, ja que ja va explicar com seria el Nadal a l'Envelat d'enguany.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem