Cal Temerari proposa un trimestre d'art, lectura i trobades de dones

Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden formalitzar a través de la pàgina web de Cal Temerari fins al 10 d'octubre

'Red de lavanderas', un espai de trobada regular en forma de taller obert per a dones de totes les edats és una de les principals novetats que, Cal Temerari, ofereix per aquest primer trimestre del curs 2016-17. Aquesta serà una activitat gratuïta destinada a les sòcies de Cal Temerari i que tindrà lloc cada dos dimecres, entre les 19.00 h i les 21.00 h a partir del 28 de setembre.

Però aquesta no és l'única activitat que Cal Temerari ofereix. I és que durant tot el trimestre oferirà un total de 5 cursos, 2 tallers i 3 grups de lectura. Les inscripcions per aquestes activitats, ja estan obertes i es poden formalitzar fins al 10 d'octubre a la pàgina web de l'entitat.

5 cursos amb l'art com a protagonista

Cal Temerari ofereix diverses xerrades aquest dissabte, 21 de gener FOTO: Lali Puig

Dels cursos que ofereix Cal Temerari per aquest primer trimestre, tres són relacionats amb l'art. 

Així doncs entre el 6 d'octubre i el 15 de desembre s'impartirà el curs d'Introducció a la història de l'art 'Todo empieza con Giotto', un curs a càrrec de l'artista Vince Van Geffen i que té un cost de 65€ per als socis i de 80 per als no socis. El curs, al qual cal inscriure's abans del 3 d'octubre, s'impartirà els dijous entre les 19.00h i les 21.00 h.

En el mateix horari i el mateix dia de la setmana, l'artista santcugatenc Esteve Polls impartirà un Taller de Còmic. El preu per als socis és de 40€ i per als no socis, és de 55€. En aquest cas, també cal formalitzar les inscripcions abans del 3 d'octubre.

Un dels cursos que es repeteix enguany, és el de fotografia. La fotògrafa santcugatenca Amanda Bernal oferirà, entre el 17 d'octubre i el 5 de desembre, cada dilluns de 20.00 h a 21.00 h, una classe de fotografia. El preu per a socis és de 45€ i per a no socis de 60€. 

A banda d'activitats relacionades amb l'art, Cal Temerari proposa per aquest trimestre un 'Curs d'Economia per a tothom', que ja s'ha impartit altres vegades. Aquest tindrà lloc els dimarts entre l'11 d'octubre i el 20 de desembre, de 19.30 h a 20.30 h. El preu del curs és de 25€ per a socis i 40€ per a no socis.

Finalment, el 6 de novembre començarà el curs gratuït d'Iniciació a l'Oratòria. Per participar-hi a cada sessió, que tindran lloc els diumenges de 18.30 h a 19.45 h, cal ser soci de l'entitat.

Tallers i grups de lectura

Imatge del curs passat de lloros i cotorres FOTO: Artur Ribera

Per aquest trimestre, Cal Temerari ofereix un total de 2 tallers i 3 grups de lectura. Les 5 propostes són gratuïtes i, per tant, adreçades als socis de l'entitat.

A banda de la 'Red de lavanderas' com a principal novetat, Cal Temerari, oferirà, un any més, el taller de cotorres i lloros pel Quinto de Nadal. La cita tindrà lloc els dijous 3 i 10 d'octubre entre les 21.00 h i les 22.00 h, en el cas de les dones; i els dissabtes 5, 12, 19 i 26 d'octubre de 18.00 h a 19.00 h per als tallers mixtos.

Pel que fa als grups de lectura, n'hi haurà tres. Genere: El Calibán y la Bruja de Silvia Frederici, a càrrec de Julià Mestieri, que començarà el 9 d'octubre i tindrà lloc cada dos diumenges de 17.30 h a 19.30 h.

El segon grup de lectura serà 'Filosofia: Una mirada filosòfica al nostre present', a càrrec de Nacho Bañeras, que començarà el 17 d'octubre i tindrà lloc cada dilluns de 19.00 h a 21.00 h.

Finalment, Laura Calvert i Germán Llerena dinamitzaran el grup de lectura 'Ecologia Política: Decreixement'. La cita serà cada dos dilluns de 18.30 h a 20.00 h, des del 10 d'octubre fins al 19 de desembre.

Avanç de programació

Una de les xerrades que es van oferir el curs passat  FOTO: Lali Puig

A banda dels cursos i tallers que s'impartiran durant tot el trimestre, Cal Temerari organitza o col·labora en l'organització de diverses activitats durant tot aquest període.

Entre aquestes destaquen el cicle 'Reptes dels moviments socials de l'Amèrica Llatina'. Aquest comptarà amb la participació d'experts en les realitats dels països de l'Amèrica Llatina que explicaran les situacions de cadascun. El cicle comença el 4 de novembre a les 19.30 h amb Colòmbia com a protagonista.

Les Nits temàtiques de la Unipau, la música del poema amb Cesk Freixas i Ivan Brull dins el Festival Nacional de Poesia, o activitats relacionades amb el Projecte Fescamp, com teatre social, són algunes de les propostes que Cal Temerari oferirà els tres primers mesos del curs. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem