contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Per què cal tenir cura de l'estètica dental?

A Vitaldent Sant Cugat tens tractaments dentals de qualitat per a un somriure perfecte

Nombrosos estudis han demostrat que tenir unes dents fortes i sanes és fonamental per gaudir d'una bona salut general i prevenir múltiples malalties. Tot i això, la salut bucodental també és important per protegir la nostra salut mental. La decoloració dental, la manca de peces dentals o les formes irregulars poden generar inseguretats i debilitar la nostra autoestima. D'altra banda, les persones poden tendir a descuidar la seva higiene bucal quan travessen situacions complexes que afecten la seva salut mental, potenciant el desenvolupament de malalties provocades pels bacteris que entren en contacte amb el torrent sanguini fins a assolir el cervell, cosa que pot provocar danys als teixits neuronals. Per tant, la relació entre salut oral i mental és bidireccional.

No obstant això, alguns problemes dentals són purament estètics i solucionar-los és molt més senzill del que es pensa. A Vitaldent Sant Cugat, amb el número de registre sanitari E08766814, els pacients podran beneficiar-se de diferents tractaments centrats en estètica dental:

Quins tractaments dentals ofereix Vitaldent Sant Cugat?

 

  • Blanquejament dental: aquest tractament permet reduir alguns tons el color de les dents, aclareix i proporciona lluminositat a les teves dents, i elimina la majoria de les taques produïdes per causes extrínseques, com ara el cafè o el tabac. No obstant això, no totes les taques o enfosquiments dentals són eliminables a través del blanquejament dental i poden requerir altres tipus de tractaments odontològics estètics com l'ús de carilles de porcellana o corones, o tractaments de microabrasió.
  • Carilles dentals: consisteixen en unes fines làmines generalment inferiors a un mil·límetre de gruix que es fixen sobre la part visible d'una o diverses dents o sobre el somriure complet per corregir problemes estètics o patològics originats per càries, fractures lleus, canvi de color, etc. Solen ser de porcellana o de composite. Aquestes últimes es confeccionen en clínica amb un material fotocurable o fotopolimeriable similar al que es fa servir per fer els empastaments.
  • Contornejat dental: mitjançant aquest tractament, l'odontòleg anirà eliminant les imperfeccions més notables que el pacient presenti a les seves dents. (Aquesta tècnica és, abans que res, un procediment que s'ha de realitzar amb molta cura i delicadesa, sent reversible a causa de fer servir com a material resines compostes o composite, el qual el fa que sigui reversible). Per això, sempre ho ha de dur a terme un expert en estètica dental. És una tècnica odontològica (mínimament invasiva, ja que consisteix a afegir petits fragments del material anteriorment esmentat) que elimina petites quantitats d'esmalt de les dents per tal de millorar la forma, longitud i/o la superfície de les peces dentals.
  • Neteja dental avançada: és un tractament que ajuda a prevenir l'aparició de malalties del periodonci (geniva). El procediment es basa en una netedat molt més profunda. Al seu torn i de manera accessòria a aquesta neteja profunda, podem fer servir pols de bicarbonat perlat i un dispositiu d'última tecnologia el qual ens permetrà eliminar les taques superficials de la dent com a tincions per tabac entre d'altres, convertint-se en un procediment eficaç del mercat.

Tots aquests tractaments ajuden a millorar l'estètica del nostre somriure, cosa que no només promou el nostre benestar i afavoreix la confiança en un mateix, sinó que també contribueix a la prevenció de múltiples malalties bucodentals com ara la gingivitis, la càries o la periodontitis. En aquest sentit, és fonamental tenir cura de la salut de les nostres dents i genives de manera integral, escollint tractaments estètics i professionals qualificats que ens ajudin a tenir una boca sana per gaudir d'una bona salut física i mental. Per això, cal recordar que acudir al dentista amb regularitat i mantenir una bona higiene bucal és essencial per lluir un somriure bonic i evitar l'aparició de malalties.

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem