Arriba una nova edició de la Caminada contra el càncer de mama

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitza una caminada solidària

Sant Cugat del Vallès se suma un any més a la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama, que se celebra dimarts 19 d'octubre. La secció santcugatenca de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha organitzat per aquest dissabte, 23 d'octubre, la segona edició de la caminada solidària per visualitzar la malaltia i aconseguir recursos per investigar-la. Aquesta caminada s'iniciarà a les 11 h a la Plaça de Lluís Millet, davant de l'estació de FGC i tindrà una durada aproximada d'una hora, on els assistents passejaran per diversos punts de la ciutat: 

Recorregut de la caminada solidària contra el càncer de mama. FOTO: Arxiu.

recorregutcaminada

La primera edició d'aquesta iniciativa és va celebrar l'any 2019 i va reunir a més de 200 assistents. Aquest any i després de la pandèmia, arriba amb el lema 'Treu pit per les més vulnerables'.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar el mateix dia de l'activitat a la plaça de Lluís Millet. L'AECC ha demanat als participants que acudeixin amb indumentària de color rosa, color simbòlic i identificatiu d'aquesta lluita. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem