Un camió d'escombraries tira el cablejat i un pal de telefonia a La Floresta

Els veïns del carrer de Josep Oriol de La Floresta feia temps que advertien a la Policia Local del perill que suposava el cablejat, ja que cada vegada estava més baix

Un camió de la recollida de residus de Sant Cugat s'ha emportat el cablejat d'un carrer de La Floresta i ha tirat el pal de telefonia contra el mur i el jardí d'una casa particular. Els fets han passat aquest dijous 2 de novembre al carrer de Josep Oriol a La Floresta. Són cables de fibra òptica i cabjelat telefònic de coure (aquest ja obsolet). 

Els veïns del carrer feia mesos que alertaven la Policia Local i l'Ajuntament de Sant Cugat del perill que suposava aquest cablejat que travessava el carrer, ja que cada vegada estava més baix i molts camions el fregaven. Un dels veïns denuncia la inacció del Consistori: "No han fet res, feia mesos que avisàvem". Una denúncia que se suma al sentiment d'abandonament per la falta de manteniment històric a la Floresta que expressa aquest veí. I és que aquest no és un cas únic: fa poc un altre camió va tirar a terra diversos pals de telefonia a l'avinguda de les Piscines. Molt cablejat a La Floresta travessa carrers i sovint estan penjant.

Ja a principis de setembre, el veí va enregistrar un camió que fregava els cables i i havia de fer diverses maniobres per no arrastrar-los. Tampoc va servir perquè l'administració o la companyia prenguessin mesures. Fins a l'accident d'avui. "Mitja hora abans hi havia els meus fills allà o podria haver passat alguna altra persona", alerta. I avui han estat finalment els Bombers els que s'han encarregat de fer venir a la companyia per arreglar el cablejat i retirar el mastil. 

El camió que gairebé s'emporta els cables al setembre:

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem