Cap de setmana infantil amb el Tió, Nadales i Pastorets

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

L'últim cap de setmana abans de les festes de Nadal arriba carregat d'activitats infantils ambientades en aquesta època de l'any. Nadales, la representació de 'Els Pastorets' i festes infantils per fer cagar el Tió són algunes de les cites principals de les agendes dels més petits. 

Activitats nadalenques

Tradicional cantada de Nadales pels carrers de Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

El cap de setmana per als més petits comença divendres 18 de desembre amb una de les activitats més nadalenques de la ciutat adreçada als infants. Diversos cors infantils oferiran les seves Nadales al carrer. A les 18:00h tots els participants cantaran a la plaça de Barcelona

El mateix divendres a les 19:00h del vespre el Centro Popular Andaluz (CPA) acollirà la representació 'Figuretes i Cançons', una representació de Els Pastorets infantils a càrrec de l'Associació Amants del TeatrePaidos, Grup Mediterrània i Mira-sol Teatre.  L'espectacle, que és gratuït, es representarà també dissabte 19, a les 19:00h del vespre i diumenge 20 a les 18:00h de la tarda.

Ja dissabte 19, els districtes de La Floresta i Les Planes faran cagar el Tió. El Casino de La Floresta oferirà una festa amb animació infantil per animar als més petits mentre fan cagar el Tió. La celebració començarà a les 17:30h. Per la seva banda, el Casal de Les Planes, que també començarà la feta a les 17:30h, emetrà primer una pel·lícula infantil i després els nens i nenes assistents faran cagar al Tió. 

Finalment diumenge 20, el Casal de Mira-sol acollirà, a les 19:00h del vespre,  la representació de Els Pastorets. Per anar com a públic a l'espectacle, que és gratuït, cal reservar entrades prèviament. 

 

Altres activitats

Hora del conte FOTO: Amanda Bernal

Aquest cap de setmana també hi haurà altres activitats a Sant Cugat. Dissabte 19, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà una nova sessió de l'hora del conte. En aquest cas la contacontes Sandra Rossi explicarà la història d'en Pol, un nen al qual no li agrada gens la foscor. 'Encendre la foscor', per a nens i nenes a partir de 4 anys, començarà a les 12:00 del migdia.

El mateix dissabte, a les 16:30, el Punt Verd del Centre, de la mà del Taller Triangle, oferirà un nou taller amb materials reciclats. En aquest cas els més petits podran dissenyar els seus propis abrics amb materials en desús.  El taller creatiu 'M'abrigo' és per a nens i nenes a partir de 6 anys. 

 
Comentaris

Destaquem