Els CAPs de Sant Cugat, oberts a l'agost

Els tres CAPs de la ciutat estan oberts a l'agost en el nou horari vigent a partir de l'1 de juny

Els tres Centres d’Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat estan oberts a l'agost amb l'horari vigent a partir de l'1 de juny.

Així doncs, el CAP de Valldoreix centralitza l'atenció de les patologies d'adults no respiratòries de 8 a 15 h, el CAP Can Mates centralitza la pediatria de tot el municipi i l'atenció de les patologies no respiratòries d'adults, de 8 a 20 h, i el CAP Sant Cugat centralitza l'atenció de les patologies respiratòries i COVID-19 a tot el municipi i l'atenció patològica no respiratòria d’adults, en horari de 8 a 20 h i ofereix un servei d'urgències de nit i de caps de setmana.

 

Els consultoris mèdics de La Floresta i Les Planes romanen tancats.

D’acord amb les recomanacions de CatSalut per la Covid-19, s'aconsella que la gestió de visites, consultes i altres tràmits es realitzin de forma no presencial des del formulari habilitat al web mutuaterrassa.com i es recomana també trucar abans d’anar al CAP per gestionar qualsevol necessitat.

 

Podeu consultar la resta de suggeriments i avisos que fan els CAPs de la nostra ciutat en aquesta situació excepcional en aquest enllaç.

 
Comentaris

Destaquem