En Carlos "del TOT"

“Quan vaig començar a repartir la revista, per Santiago Rusiñol circulaven els cotxes, era una gimcana i amb la vianatització vaig veure la llum”, diu en Carlos

Va néixer davant de La Unió on, per una propina, netejava els gots del ball enfilat en una caixa de begudes. És en Carlos Rodriguez, però tothom el coneix com el “Carlos del TOT”, una persona estimada. Trenta anys repartint-lo cada divendres li ha donat un “màster” en Sant Cugat.

mans sant3

Ha estat feliç treballant en una empresa familiar, voltat d’amics. Com ell diu; el TOT ha estat el meu món, sempre m’he sentit que en formava part. Ara jubilat, també ho és gaudint de la bici, cada dia fa 60 quilòmetres per Collserola, tota la vida ha estat un gran esportista.

fiatc

En Carlos recorda: “quan vaig començar a repartir la revista, per Santiago Rusiñol circulaven els cotxes, era una gimcana i amb la vianatització vaig veure la llum. La gent ens parava pel carrer i els paquets gairebé no arribaven a la botiga, en alguna ocasió ens donaven propina i cada setmana, esmorzar! Avui, molt comerç tradicional ha donat pas a les franquícies, tot és més impersonal. Recorda amb nostàlgia les activitats participant amb la “furgo” com les Cavalcades de reis, o la Marxa. El TOT se l’estima la gent, quan vaig començar només hi era en paper, ara també tens el mòbil, però el TOT és el mateix. Carlos, sempre seràs part del TOT.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem