contingut promocionat
The playcook L

 

Casal d’estiu de cuina per nens

La preinscripció dels casals, que finalitzarà el pròxim dilluns 15 de juny, estan orientats a dos grups: els infants de 6 a 8 anys i els nens i joves entre els 9 i els 15 anys

Amb la idea de transmetre uns hàbits alimentaris saludables entre nens i nenes i a la vegada passar una estona divertida, The Playcook ha obert el període de preinscripcions dels seus casals de cuina per a infants i joves.

En aquests casals els alumnes aprendran a elaborar plats sans i originals perquè descobreixin les grans possibilitats de sabors que ofereix aquest tipus d’alimentació i es relacionin amb la cuina i l’alimentació.

La preinscripció dels casals, que finalitzarà el pròxim dilluns 15 de juny, estan orientats a dos grups: els infants de 6 a 8 anys i els nens i joves entre els 9 i els 15 anys. Per garantir al màxim la seguretat, els casals es faran respectant les places limitades tal com indiquen les autoritats, i es preservarà la distància entre infants.

 

Dates:

Del 30 de juny al 3 de juliol – Cuina saludable

Del 6 al 10 de juliol – Cuina del món

Del 13 al 17 de juliol – Mans a la massa

Del 20 al 24 de juliol – Cuina saludable II

Del 27 al 31 de juliol – Cuina del món II

 

Horari i preus:

De 9 a 13.30 h: 159 €/setmana

De 8.30 a 16 h: 189 € (inclou dinar)/setmana

En la primera setmana el preu serà de 129 € en el cas de mitja jornada i de 149 € en horari sencer. A més per a les famílies que inscriguin un segon germà tindran un 5% de descompte i en el cas d’un tercer, un 10%.

 

Com seran els tallers?

Les sessions s’estructuraran al voltant de dos tallers de cuina, un per preparar un esmorzar i l’altre per altres receptes més elaborades. Durant els casals es cuinaran les receptes entre tot el grup que després es degustaran entre tots.

A més i dins dels casals de The Playcook, també es faran altres activitats relacionades amb cuinar com anar a comprar al mercat, de manera que els nens i joves s’iniciaran en saber comprar, veure la qualitat dels aliments i conèixer els productes frescos o els productes per elaborar el receptari del Casal.

Igualment es faran sortides i activitats com visitar un hort i recol·lectar verdures per fer servir en les receptes. Entre els casals i totes les accions complementàries els alumnes dels casals aprendran a sorprendre els familiars o amics preparant receptes increïbles i saludables!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem