La Castanyada i el Halloween omplen els carrers de Sant Cugat

Les castanyes i els panellets conviuen amb les disfresses i els caramels, un any més

La Castanyada i Halloween. FOTO: Bernat Millet.

Les famílies de Sant Cugat han sortit al carrer per celebrar La Castanyada i el Halloween, dues tradicions que conviuen un any més i omplen la ciutat de vida  el vespre i nit del 31 d'octubre.

Dues tradicions que es complementen

Als carrers del centre s'han format llargues cues per comprar castanyes i moniatos, i a la vegada, també s'han format cues en els diferents comerços, on els infants, disfressats i amb il·lusió, no han parat de demanar caramels i llaminadures. "A casa ja fa uns anys que la nit del 31 es mengen panellets i castanyes explicant històries de por tots disfressats, al final es tracta de celebrar i passar-ho bé", explica Marta Sánchez mentre la seva filla disfressada de bruixa demana carmels a una botiga. En canvi, Núria Magrins, diu que a casa seva continuen celebrant La Castanyada "i prou", tot i que no li tanca portes al Halloween en un futur: "Fa molt goig veure tants nens disfressats pels carrers passant-ho bé, però a casa meva els fills ja són grans i de moment no ha arribat el Halloween, qui sap quan els nets siguin una mica més grans, ja ens modernitzarem si cal!"

Mira-sol i les seves cases terrorífiques

Per la seva banda, Mira-sol, concretament el carrer Pompeu Fabra, ha tornat a reunir prop de 500 persones disfressades i és que algunes cases, a part d'oferir caramels, llueixen una gran ambientació de Halloween. Aquest any no hi ha hagut el famós túnel del terror, però l'èxit ha estat igual o superior, "jo crec que cada any ve més gent, la veritat és que nosaltres no venim tant pels caramels sinó per veure la decoració de les cases, als nens els agrada molt", explica Montserrat Benito, mare de dos nens. Moltes de les cases que oferien llaminadures, a dos quarts de vuit, a causa de la gran afluència de gent, ja tenien un rètol penjat on deia que no els quedaven més caramels.

El vespre i nit del 31 d'octubre la ciutadania de Sant Cugat ha demostrat la seva participació, una vegada més, omplint els carrers celebrant La Castanyada i el Halloween, que ja ha arribat per quedar-se.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem