Castanyes i català per al cap de setmana a Sant Cugat

Teatre, Correllengua, titelles, concerts, castanyes i molt més!

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Correllengua

El Joan i la Marieta també hi seran. FOTO: Lali Puig

El Correllengua ja torna a ser aquí i arriba carregat d'activitats per aquest diumenge.

Durant tot el dia hi ha activitats programades que val la pena tenir en compte, i a les 19.30 hores arriba el Final de Festa amb els Gausacs i els Diables de Sant Cugat per acabar bé el dia. Totes les activitats del dia concentrades a la Plaça d'Octavià.

Castanyes i moniatos

Les parades de castanyes ja estan repartides per la ciutat. FOTOS: Lali Puig

Estem en plena época de castanyes i moniatos, és el moment ideal per gaudir-ne! La ciutat és plena de parades on degustar-les.

També us proposem les castanyades i els plans especialment dedicats als més menuts que podeu compartir amb ells aquest cap de setmana.

Si cap d'aquestes opcions us fa al pes potser us interessa anar a la Festa de la Castanyada del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol al Teatre del Casal de Mira-sol. Hi ha opcions per a tots els gustos!

Més propostes

La 2a Trobada de Trabucaires de Sant Cugat començarà dissabte a les 18.00 hores. FOTO: Lali Puig

Divendres teniu diverses opcions per sortir de casa i gaudir de la ciutat. El teatre en família sempre és una bona opció. A les 18.00 hores al Teatre de Mira-sol teniu una cita amb El tren de Vila-xica.

 

Com a pla tranquil i més contemplatiu inauguren l'exposició de Maria Teresa Vicente al Casal d'Avis de Valldoreix a les 18.30h. 

 

Si de plans tranquils no en voleu saber res, no patiu, que també divendres a les 23.30 hores tindreu tot el ritme que volgueu amb  Undercovers al Cafè Belgrado. Dissabte a les 12.30 podeu gaudir d'un vermut-concert amb Brindis, música catalana amb components de reggae i jazz a El Siglo Mercantic.

 

Dissabte a la tarda no us perdeu la 2a Trobada de Trabucaires de Sant Cugat. La sortida és des del carrer Francesc  Moragas amb la Rambla Ribatallada i faran un recorregut fins a la Plaça d’Octavià.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem