contingut promocionat
logo

 

Catalonia Ceràmica presenta la nova secció de cuines

Catalonia Ceràmica ha llançat una nova secció de cuines a la seva botiga de Barcelona, gaudeix dels seus dissenys!

La cuina és una de les nostres parts preferides de la casa i cada vegada són més intel·ligents i atractives amb la combinació de nous materials amb solucions pràctiques i amb un toc més chicCatalonia Ceràmica ha llançat una nova secció de cuines a la seva botiga de Barcelona. L’exposició de 150 m² es caracteritza per la innovació, l’elegància i l’alta qualitat amb tecnologia alemanya i estàndards de qualitat molt alts. Una aposta segura a l’hora d’adquirir mobiliari de cuina per a la teva llar. 

A l’exhibició podràs inspirar-te amb els articles de cuina com taulells de cuina porcellànics i de pedra natural, i d’aquesta manera, treure el màxim de partit a la teva cuina. A més, els productes de Catalonia Ceràmica ofereixen diferents qualitats i gammes (mitjana i alta). Catalonia Ceràmica està des del principi amb tu, cuidant de tots els detalls per a un resultat final “clau en mà”.

La botiga disposa d’un equip de dissenyadors i de muntadors propis per optimitzar al màxim l’espai i crear la cuina que sempre has somiat. A banda, també ofereixen la possibilitat d’agafar mobles per separat d’una col·lecció. Visita el seu centre Expo-Venda al carrer de Buenos Aires, 25, a Barcelona,  on trobaràs tota la informació i un equip de professionals t'assessorarà personalment amb la millor elecció per a la reforma de la teva cuina.

Botiga de Catalonia Ceràmica a Cerdanyola amb els millors productes de la llar com ara aixetes o rajoles per a banys, cuines, etc. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem