El 'Catalunya migdia', de Catalunya Ràdio, ve a Sant Cugat

En el marc del Dia Mundial de la Ràdio, els diferents programes de l'emissora surten dels estudis per desplaçar-se a cases d'oients

L'informatiu 'Catalunya migdia', de Catalunya Ràdio s'emet des de Sant Cugat, el dijous 13 de febrer, en el marc del Dia Mundial de la Ràdio. Així, de les 14 h a les 16 h, Òscar Fernández i Empar Moliner seran a casa de l'Angelina Torres, una veïna del carrer d'Orient, on també es desplaçaran els participants a la tertúlia: Malcolm Otero, Laura Pinyol i Imma Lucas.

 

Catalunya Ràdio mou els seus programes dels estudis de l'emissora per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, i els desplaça per diferents punts de la geografia catalana. Per exemple, 'El Mati de Catalunya Ràdio', amb la santcugatenca Mònica Terribas, viatjarà a les Terres de l'Ebre, sacsejades pel temporal Gloria. Des de les 7.00 fins a les 13.00, Terribas presentarà el programa des de la cabana de Cal Faiges, a Poblenou del Delta, per acostar els oients a la realitat d'aquestes terres després del pas del temporal.

 
Comentaris

Destaquem