La Cavalcada i l'Envelat, un èxit multitudinari aquest Nadal a Sant Cugat

El primer Nadal sense restriccions després de la pandèmia ha estat un èxit de participació amb milers de santcugatencs i santcugatenques

Els números parlen per si mateixos, i els santcugatencs i santcugatenques han demostrat que tenien ganes d'un Nadal sense restriccions després de la pandèmia. D'ençà que va arrancar Nadal al municipi l'1 de desembre, fins al 8 de gener, milers de persones han gaudit de les més de 400 activitats que ha preparat l'Ajuntament amb la col·laboració d'una cinquantena d'entitats de Sant Cugat.

Els més petits del municipi i les famílies han estat els més actius en aquestes festes. L’Envelat de Nadal ha estat la proposta amb més afluència de públic, sumant 18.290 visitants. El trenet, amb 16.307 viatgers i viatgeres, i la Cavalcada dels Reis d’Orient, amb 15.000 persones, ocupen la segona i tercera posició en el pòdium d’activitats amb més assistència.

Cavalcada de Reis de Sant Cugat 2023 FOTO: Bernat Millet

El tradicional Quinto de Nadal tampoc s'ha quedat enrere en xifres i al voltant de 12.000 participants han anat a provar sort i a passar una bona estona als vespres. El segueixen el Campament Reial, amb 9.000, i el Parc Jove, que amb 6.689 persones es consolida com a proposta per al jovent de més de 12 anys. L'Encesa de Llums, que dona la benvinguda a la temporada nadalenca, va congregar 2.000 persones a la pl. d’Octavià.

Més info: Diferents generacions es reuneixen al Quinto de Nadal de Sant Cugat  

Més de 1.500 santcugatencs i santcugatenques han gaudit Nadal als districtes, i més d'un miler van presenciar en directe a la pl. de l’Om l’espectacle ‘Muxinach i la llum’, on es donava a conèixer el nou personatge de Sant Cugat vinculat a la Llum de Nadal, i que ha servit de fil conductor de totes les activitats reials.

Per acabar, no ens podem oblidar de La Fira de Nadal i de Reis que han sumat milers de visitants aquests dies festius. Mentre que el Mercat dels dijous de Nadal ha distribuït 2.000 bosses de fidelització i ha servit 300 racions de xurros entre la clientela.

Totes aquestes activitats han estat acompanyades i ambientades d'un munt de llums que il·luminaven gairebé tots els racons de Sant Cugat. 400.000 punts de llum led, el Cel de Nadal, d’1,2 km, a l’eix comercial, 280 arbres i 9 figures 3D, han il·luminat Sant Cugat durant les festes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem