contingut promocionat
xarlot logo

 

Celebra el teu aniversari en una fàbrica de cerveses i et regalen el pastís i el cava

El restaurant Xarlot t'obsequia amb cava i pastís si celebres el teu aniversari amb ells

Si cerques un restaurant a Sant Cugat on celebrar el teu aniversari, ara ho tens més facilitats que mai, ja que el Restaurant Xarlot et regala el cava i el pastís. Al local, que destaca per la seva modernitat i amplitud, podràs celebrar aquesta efemèride amb els teus familiars i amics, ja que compta amb grans sales. A més, la cuina del Xarlot destaca pels seus elaborats i moderns plats de cuina mediterrània amb productes de qualitat.

 

Xarlot TOT aniversaris B

Experiència única cervesera amb cuina el concepte de cuina moderna

Al Xarlot aposten per una bona cuina que es distingeixi pels petits detalls, i és el que fan, cuidar tots i cada un d’ells. El seu concepte és crear una cuina moderna, oferir els millors plats mediterranis, la seva brasserie, i altres productes del dia juntament amb el servei molt atent. El local compta amb terrassa exterior, zona de bar, WIFI, sales per a empreses i sala infantil. 

A més, és el lloc on fabriquen les famoses cerveses Ilda's, MAT, ROS, CLOT, TORR, FUM i SWEET STOUT on podràs tastar-les i comprar-les. A part de gaudir grans catàlegs de menús i la carta, els amants de la cervesa poden fer la ruta Ilda's Experience, que consisteix a fer una visita guiada de la petita fàbrica de cervesa i, a més, fer un dinar o un sopar únic, ja que estaràs menjant enfront de la maquinària on elaboren les famoses cerveses de Sant Cugat. 

L'interior del restaurant amb la maquinària de la microcerveseria Ilda's FOTO: Arxiu

L'interior del restaurant amb la maquinària de la microcerveseria Ilda's FOTO: Arxiu

Celebrar el teu aniversari només passa una vegada l'any, per això buscar un lloc ideal per passar grans moments amb els teus familiars i amics. El Restaurant Xarlot s'encarregarà que passis una especial vetllada. Per a més informació, consulta la seva pàgina web.

 

 
Comentaris

Destaquem