contingut promocionat

 

 

grup policlinic L

 

El Policlínic Torreblanca estarà obert en el seu horari habitual

El Grup Policlínic romandrà obert al seu horari habitual aplicant mesures als seus centres

El Policlínic Torreblanca, a l'igual que la resta dels altres centres del Grup Policlinic, com el Policlínic Cerdanyola, Policlínic Rubí, Policlínic Terrassa i Policlínic Sabadell, romandran oberts en el seu horari d’atenció habitual per vetllar per la salut de tots.

El Grup Policlínic no disposa de mitjans de diagnòstic del virus Covid-19, pel que es veuen amb l'obligació que si els pacients pateixen simptomatologia relacionada amb el virus, s'han de prendre les mesures dictaminades pel Ministeri de Sanitat:

  • Romandre confinat a casa seva.
  • Trucar al 061 per rebre atenció adequada per part del professional especialitzat.

Cal tenir en compte que el Grup Policlínic estan aplicant estrictes mesures:

  1. Control d’accés als centres, on es prega que totes les persones tinguin paciència i consciència per bé comú de tots i respectar les mesures d’accessibilitat.
  2. Una altra mesura preventiva és que a tots els centres s'han implantat l'ajornament de tots aquells tractaments dentals de caràcter ordinari, des del 16 de Març fins al 27 de Març provisionalment. No obstant això, atendran excepcionalment urgències dentals i tractaments en procés que requereixen atenció immediata, sempre amb prèvia concertació de cita i trucant al seu centre mèdic de referència.
  3. L'última mesura a tenir en compte, a tots els pacients podran contactar exclusivament per via telefònica amb tots els centres del Grup Policlínic per a qualsevol dubte referent a la seva visita mèdica.

Per a més informació, consulta el web del Grup Policlínic o tuca al telefon del teu centre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem