contingut promocionat

 

Captura

 

La ciència i l’art de tractament físic

La fisioteràpia es practica amb coneixement i passió sobre el cos

La fisioteràpia es defineix com a "la ciència i l'art de tractament físic, és a dir, el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques que, mitjançant l'aplicació de mitjans físics, ajuden a curar i prevenir patologies, promouen la salut, recuperen, habiliten, rehabiliten i readapten a les persones afectades de disfuncions psicofísiques o a les que desitgen mantenir-se en un nivell adequat de salut".

A l'Espai Cos Vida la fisioteràpia es practica amb coneixement i passió sobre el cos. S'utilitzen mètodes coneguts tant mèdics com alternatius per a rehabilitar el cos en cas de disfuncions així com prevenir i mantenir el millor benestar global i, especialment corporal, de la persona. Espai Cos Vida ofereix diferents serveis com ara tractaments individuals, ergonomia i posturologia, reiki, tractaments profunds fascials, massatge terapèutic entre altres. 

Espai on dedicar temps i atenció al cos FOTO: Cedida

Paral·lelament, es realitzen tallers de teoria i pràctica sobre salut corporal aportant als usuaris coneixement i pràctiques corporals a realitzar obtenint una major consciència i cura corporal en el dia a dia. L'empoderament de la pròpia persona sobre la seva salut corporal és un pilar fonamental de l'Espai Cos Vida així com un gran camí de creixement personal.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?