contingut promocionat

 

Captura

 

La ciència i l’art de tractament físic

La fisioteràpia es practica amb coneixement i passió sobre el cos

La fisioteràpia es defineix com a "la ciència i l'art de tractament físic, és a dir, el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques que, mitjançant l'aplicació de mitjans físics, ajuden a curar i prevenir patologies, promouen la salut, recuperen, habiliten, rehabiliten i readapten a les persones afectades de disfuncions psicofísiques o a les que desitgen mantenir-se en un nivell adequat de salut".

A l'Espai Cos Vida la fisioteràpia es practica amb coneixement i passió sobre el cos. S'utilitzen mètodes coneguts tant mèdics com alternatius per a rehabilitar el cos en cas de disfuncions així com prevenir i mantenir el millor benestar global i, especialment corporal, de la persona. Espai Cos Vida ofereix diferents serveis com ara tractaments individuals, ergonomia i posturologia, reiki, tractaments profunds fascials, massatge terapèutic entre altres. 


Paral·lelament, es realitzen tallers de teoria i pràctica sobre salut corporal aportant als usuaris coneixement i pràctiques corporals a realitzar obtenint una major consciència i cura corporal en el dia a dia. L'empoderament de la pròpia persona sobre la seva salut corporal és un pilar fonamental de l'Espai Cos Vida així com un gran camí de creixement personal.

 
Comentaris

Destaquem