Cinc establiments de disseny i decoració on inspirar-te per transformar casa teva

El TOT Sant Cugat et proposa els establiments on podràs decorar o reformar casa teva

Tens ganes de donar-li un nou aire a la teva llar, però no saps per on començar? Estàs cansat del color de les parets del pis? Vols estalviar més a casa teva amb un bon aïllament? Vols canviar el paviment per un altre de més modern?

Totes aquestes preguntes tenen resposta de la mà dels millors professionals. Descobreix-los!

 

ROCHE BOBOIS BARCELONA

roche bobois decoracio santcugat

 

LIQUIDACIÓ ROCHE BOBOIS BARCELONA

Després de 47 anys al carrer Muntaner, han decidit traslladar el flagship store de Roche Bobois Barcelona, a una ubicació més premium i cèntrica, però abans, liquiden tot l'estoc, a preus que no es repetiran.

Aprofita l'oportunitat única d'enamorar-te de sofàs de pell o tela, grans i petits mobles, dormitoris, il·luminació i accessoris, a preus amb grans descomptes. Només fins al 31 de maig.

On? carrer Muntaner 266 (Barcelona)
Telèfon: 932 404 055
Web: www.roche-bobois.com

roche bobois logo

PAPIOL ALFOMBRAS

papiol alfombras catifes

 

A Papiol Alfombras realitzen la fabricació de catifes a mida. Exposició i venda al Show Room situat en l'avinguda de Gràcia, 4 de Sant Cugat. També realitzen Instal·lació de moquetes i els Serveis de neteja i reparació de catifes i tapissos.

Recorda seguir l'empresa a Instagram @Papiolalfombras on trobaràs magnífiques promocions i productes exclusius. On també et podràs inspirar de tendències actuals.

Show Room

Av. de Gràcia, 4

Tel. 93 674 65 00

Email: tenda@papiol.net 

Fàbrica - Show Room professional

Camí de Can Calders 16 

Tel 93 589 46 56

Email: info@papiol.net

Web: www.papiol.net

Logo Papiol TotSantCugat

 

DECASA PINTURES

cuina pintada mobles decasa pintures santcugat

 

Pinta els teus espais i gaudeix de la bellesa i el benestar. Amb poc pots fer ressorgir espais i objectes de manera que et sentis bé cada cop que hi passis per davant. Un quilo d'esmalt et permet reviure un moble que mai t'ha agradat, un quilo de pintura plàstica et permet pintar una paret d'un altre to i donar una vida diferent a l'habitació sencera, un quilo de vernís et permet reviure marcs de finestres que fa temps que s'han de cuidar i un llarg etc.

A Sant Cugat de Pintures (grup Decasa) t'animen que embelleixis aquests espais amb productes de qualitat a bon preu. A la botiga pots triar els  colors que vulguis i tots els dubtes d'aplicació seran resolts pels tècnics del taulell. També pots anar a Terrassa que tenen dues botigues més. Bona primavera i salut a tothom!

On? Ctra. Roquetes, 31 Sant Cugat del Vallès
Telèfon: 93 544 10 46
Web:  decasapinturas.com

DECASA Sant Cugat de Pintures Logo

CATALONIA CERÀMICA

Catalonia Ceramica

 


L'empresa referent en material per a la construcció Catalonia Ceràmica disposa de la seva pròpia marca Rosa Gres i d'un ampli catàleg de productes d'altres cases.

A la botiga, que disposa d'aparcament gratuït, podràs veure diversos acabats, comparar-los i comprar tot el material per a qualsevol reforma o rehabilitació, des dels detalls més petits fins als més grans. També podràs sol·licitar informació i assessorament, ja que compten amb una plantilla formada per poder aconsellar la millor solució per a cada cas.

On? Carretera de Cerdanyola, km 3
Telèfon: 935 80 20 00
Web: www.cataloniaceramica.es

Catalonia Ceramica

 

HERMETICLINE

 

 

finestres alumini hermeticline

 

Hermeticline, especialistes en finestres i tancaments per a la llar, ofereix als seus clients finestres d’alumini practicables i corredisses amb un disseny excel·lent amb perfils minimalistes i la millor estètica per als més exigents.

Les finestres més instal·lades són finestra corredissa KL-BC i la finestra practicable KL-FP.

SI estàs interessat a renovar les finestres de la teva llar, contacta amb Hermeticline

On? Carrer de Rocafort, 99, 08205 Sabadell
Telèfon: 93 717 27 29
Web: www.hermeticline.es

Hermeticline L

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem