Cinema i tallers centren les activitats de la setmana

Com cada setmana el TOT recull diverses propostes per gaudir de la ciutat

La setmana arriba a Sant Cugat amb diferents propostes per a tots els gustos a la ciutat, protagonitzades, principalment, per conferències, xerrades i tallers.

El TOT recull aquestes activitats a la seva agenda i en fa un resum per a que no te'n perdis res!

Xerrades i conferències

''Guillem Albà & La Marabunta'' arriba, el dimarts, al Teatre-Auditori FOTO: Cedida

Durant la setmana hi ha diferents activitats previstes. Dilluns, per exemple, a la tarda, hi haurà una xerrada sobre "La naturalització de les rieres de Sant Cugat amb tècniques de bioenginyeria" a la Casa de Cultura i més tard, a les 19.30 hores, està previst l'espectacle Guillem Albà & La Marabunta al Teatre-Auditori.

Per l'altra banda, no hi pot faltar el cinema clàssic amb Touch of Evil, a les 20 hores a Cinesa Sant Cugat.

Per a dimarts a la tarda, està prevista la taula rodona "La ciutat que respirem" al Club Muntaneyc i la conferència "Materia y energía oscuras: qué son y cómo tratamos de establecer su existencia" al museu del Monestir.

Tallers i música

Sessió de cinema d'autor, dijous 2, amb 'La prochaine fois je viserai le coeur' FOTO: Cedida

Dimecres, 1 de febrer, a les 10 hores, està previst el taller "Aprèn a fer servir l'overlock" a Pou d'Art Galeria. Ja a la tarda hi haurà cinefòrum amb "Dins l'armari" a l'Arxiu Nacional de Catalunya i a més hi haurà un curs-taller sobre "Economia social i solidària: l'economia de les persones".

A més dels tallers, per a dijous, 2 de febrer, està previst un curs subvencionat d'"Atenció al client" al SC Trade Center i a la tarda, a la Casa de Cultura, hi haurà tertúlia amb "Vols saber el dèficit en infraestructures a Catalunya des del 2004 al 2015?". 

Per l'altra banda, hi haurà el consell de barri de Les Planes al Casal de Les Planes a les 20 hores. Tampoc podia faltar la música i el cinema. Així doncs, dijous hi haurà concert de Marala a les 21 hores al MUT i vàries sessions de cinema d'autor amb La prochaine fois je viserai le coeur.

 
Comentaris

Destaquem