La ciutadania valora Sant Cugat amb un 6,5: és la nota més baixa dels últims 10 anys

Els parcs i les zones verdes són l'aspecte de la ciutat que la població valora més, amb un 6,78 de nota mitjana

La ciutadania de Sant Cugat està satisfeta amb l'estat general del municipi, segons la darrera onada de l'Observatori Sociològic. Gairebé un 50% dels enquestats diuen estar bastant satisfets, i li donen a Sant Cugat entre un 7 i un 8. La resta d'enquestats, però, fan baixar la nota mitjana a un 6,5, la més baixa dels últims 10 anys. L'evolució històrica de les respostes a aquesta pregunta mostra que al llarg dels anys els resultats no varien massa. Des de 2014, la nota més alta que ha obtingut Sant Cugat ha estat un 7,6, l'octubre de 2019. 

 

 

De fet, només un 12,6% dels enquestats suspenen l'estat del municipi. El gran gruix de la població, un 77,7%, valora Sant Cugat entre un 5 i un 8. Pel que fa als extrems, un 1,5% de la ciutadania suspèn rotundament la ciutat amb un 0, mentre que un 2,5% creu que és excel·lent i li posa un 10. 

 

 

La nota per barris, gènere i edat no varia massa. El barri que millor valora l'estat de la ciutat és la Floresta, amb un 6,77. Per contra, la zona que pitjor nota posa a Sant Cugat és les Planes, amb un 6,15. Pel que fa als gèneres, la nota és gairebé la mateixa: els homes puntuen el municipi amb un 6,57 i les dones amb un 6,44. I respecte als grups d'edat, els més joves (de 16 a 24 anys) són qui millor nota posen a la ciutat, amb un 7,16. Per la seva banda, el grup de 50 a 64 anys és qui pitjor nota posa, amb un 6,13. 

 

 

Trànsit, parcs i neteja dels carrers

En el bloc sobre l'aspecte general de la ciutat, l'Ajuntament ha preguntat en aquesta darrera onada de l'Observatori Sociològic sobre trànsit, els parcs i zones verdes, el manteniment de zones infantils i la neteja dels carrers. La millor nota se l'endú les zones verdes amb un 6,78, tot i que baixa mig punt respecte a la darrera onada de juliol de l'any passat. Per contra, el pitjor valorat és el trànsit, amb un 4,52. És l'únic dels quatre aspectes d'aquest bloc que la ciutadania suspèn.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem