La classificació de la 64a Marxa Infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat

Enguany han participat més de 1.000 parelles que han recorregut la Serra de Collserola

Teo Ballesta i Guillem Stewart han estat els vencedors de la 64a Marxa Infantil, en una marxa que van participar més de 1.000 parelles d'infants i que es va celebrar el diumenge 8 d'octubre. L'entrega de guardons se celebrarà el dissabte 28 d'octubre a les 10h a la plaça de Pep Ventura i es guardonarà a les primeres 96 parelles de la classificació (en vermell).

  Classificació per parelles

Durant l'entrega de guardons, a més, hi haurà diferents premis especials: així doncs, Televisió Sant Cugat donarà un premi a la parella 37, el TOT Sant Cugat a la parella 38 i Cugat Mèdia a la parella 41, tots ells per celebrar els aniversaris dels mitjans de comunicació. A més, i per celebrar el centenari de Creu Roja, la parella 100 serà guardonada també amb un premi, i l'entitat entregarà una bossa regal a les 10 primeres parelles.

D'altra banda, durant la celebració, també es guardonarà a l'Escola Thau per ser l’escola amb menys penalització dels primers 10 classificats; a l'Avenç, per ser l’escola d’educació primària amb més participants (amb 196 infants); i a la classe de 2n B del Joan Maragall per ser la classe d’una escola amb més participants, amb 22. Pel que fa als Premis Ecoverd, oferts pel Rotary Club Sant Cugat entre els participants que van participar en l'enquesta, els guanyadors han estat Ona Santiago i Abril Muñoz (dorsal 014), Bet Gratovil i Aisha David (dorsal 351) i Gael Gonzalez i Joan García (dorsal 626). Finalment, es guardonarà a Jana Calvo, per ser la vencedora del cartell, i a Laia Pascual, per la samarreta de la marxa.

  Classificació per escoles

  Inscrits per escoles

  Classificació per classes

Recollida de guardons

En l'entrega de premis haurà d'haver-hi com a mínim un membre de la parella. En cas de no poder assistir, des del Club Muntanyenc demanen un avís previ al correu electrònic per poder recollir el guardó excepcionalment en la seu del club, el dilluns 30 i el dimarts 31 d’octubre de les 18 a les 20h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem