contingut promocionat
Institut dental Sant Joan logo

 

 

Clínica dental amb un equip professional i humà per a tu

Institut Dental Sant Joan és una clínica especialista en el disseny del somriure i en oferir tractaments personalitzats

Institut Dental Sant Joan és una nova clínica dental a Sant Cugat, creada per part de professionals d’odontologia formats a la ciutat.

Va obrir al maig una consulta moderna adaptada a l’odontologia actual que té com a objectiu principal buscar el tractament que millor s’adeqüi a les necessitats dels pacients. Compten amb un equip humà i especialitzat organitzat de manera multidisciplinària per desenvolupar el millor pla de tractament.

Institut Dental Sant Joan és una garantia per als seus pacients perquè ofereix un pla de tractament amb el mateix professional per tal de poder fer un seguiment.

La clínica dental està especialitzada en tractaments de llarga durada com ara la implantologia, disseny del somriure, rehabilitacions, etc. que necessiten la confiança dels seus professionals amb alta qualificació.

Última tecnologia per a una millor solució

Aposten per les darreres tecnologies que permeten enfocar el tractament des d’una odontologia no invasiva. Conscients també que hi ha molts pacients amb por a anar al dentista, compten amb un servei de sedació intravenosa. Disposen de tecnologia puntera com ara TAC dental i sistemes de diagnòstic en 3D al servei dels tractaments més innovadors com el disseny del somriure, la implantologia, l’ortodòncia pediàtrica, l’ortodòncia invisible i l’ús de plasma ric en plaquetes per afavorir la regeneració dels teixits.

Si estàs interessat en una atenció propera, tens disponible ben a prop aquesta clínica de confiança.

 
Comentaris

Destaquem