contingut promocionat
Ortodoncia SC Logo

 

 

La clínica especialitzada en ortodòncia per nens, joves i adults

Tenen tots els processos digitalitzats, fet que optimitza els tractaments. Ostenten el màxim guardó en ortodòncia invisible, 'Invisalign Diamond Provider'

Ortodoncia Sant Cugat, la clínica especialitzada en ortodòncia per nens, joves i adults, compta amb la tecnologia més innovadora per fer els seus tractaments, a més d'uns professionals que coneixen com utilitzar aquesta tecnologia de darrera generació. Entre la seva tecnologia destaca l'escàner 3D Itero Elements, capaç d'elaborar mapes dentals amb els quals treballen els ortodontistes i laboratoris. Així un dels atractius d'aquesta tecnologia és que comporta una gran comoditat pel pacient, ja que elimina la introducció de resines a l'interior de la boca i evita nàusees en nens i adults.

El dr. Quevedo amb l'escàner Itero 3d d'Ortodoncia Sant Cugat. FOTO: Cedida

El dr. Quevedo amb l'escàner Itero 3d d'Ortodoncia Sant Cugat. FOTO: Cedida

A més, l'escàner permet una vista de doble pantalla on el pacient veu la seva dentició actual i la simulació de com quedarà una vegada finalitzat el tractament i millora el temps del tractament, ja que els professionals no ha d'esperar els motlles de la boca i les dents. També els ajustaments són més acurats i reals i possibilita tractaments avançats i simulacions futures.

Alhora optimitza els tractaments ortodòntics, ja que els escanejos s'envien a les impressores 3D o directament als laboratoris per fer els alineadors d'ortodòncia invisible Invisalign.

Especialitats a Ortodoncia Sant Cugat

A Ortodòncia Sant Cugat són veritables especialistes en:

  • Ortodòncia per a nens
  • Ortodòncia invisible per a adults
  • Ortodòncia de casos complexos
  • Invisalign
  • Ortodòncia lingual
  • Ortodòncia de les deformitats dentofacials
  • Tècnica d'escanejat dental digital 3D sense impressions

 

A destacar: Dr. Oriol Quevedo, llicenciat en Odontologia, Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, Professor de l'àrea d'Ortodòncia i Odontopediatria de la U.I.C. Dr. Fernando de la Iglesia. Doctor en Odontologia, Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, Professor de l'àrea d'Ortodòncia de la UIC.

I fa temps que els van concedir el màxim guardó en ortodòncia invisible, l’Invisalign Diamond Provider que els acredita com els doctors amb més experiència i major nombre de casos tractats amb aquest sistema.

invisalign Diamond Provider ortodoncia santcugat

Segell 'Invisalign Diamond Provider' que acredita com els doctors amb més experiència. FOTO: Cedida

Ortodoncia Sant Cugat obre de dilluns a divendres de les 10 a les 13 h i de les 15 a les 20 h i s'ubica a la rambla del Celler, 5 de Sant Cugat, telèfon: 930 185 482.

Un espai pensat per a el teu benestar i el del teu somriure

 
Comentaris

Destaquem