contingut promocionat


clinicum logo

 

Clínicum, salut integral per a la dona

La Unitat d’Atenció a la Dona va néixer fa més de 20 anys, amb l’objectiu d’acompanyar i oferir assistència mèdica i humana a les pacients

En les qüestions relacionades amb la salut, el millor que podem fer és posar-nos en mans de professionals que ens puguin oferir l’assessorament que necessitem. En el cas de les dones, quan es tracta de temes íntims i personals com la sexualitat, com recuperar-se després de l’embaràs, el part, o els canvis associats a l’edat, comptar amb un assessorament expert marca la diferència entre viure una situació amb pudor i vergonya, o fer-ho amb consciència i plenitud. La Unitat d’Atenció a la Dona del Centre Mèdic Clínicum va néixer fa més de 20 anys, amb l’objectiu d’acompanyar i oferir assistència mèdica i humana a les pacients en els moments clau per a la seva salut, des de l’adolescència fins a la tercera edat, l’embaràs, la recuperació postpart i la menopausa.

Servei integral i personalitzat

Al capdavant d’aquesta unitat se situa Eugènia Bardina, llevadora amb una experiència de més de 30 anys en tot allò relacionat amb la formació prepart i maternal, així com amb la recuperació postpart. En la seva agenda hi ha des d’adolescents amb dubtes i incerteses sobre sexualitat, fins a dones que entren en la menopausa.

Bardina ens explica que cada cas es tracta de forma individual i, si és possible i la pacient hi està d’acord, també en grup. Conèixer altres casos semblants, veure que altres persones han passat abans pel mateix, té un component psicològic i d’autoestima que juguen un paper clau en el tractament de certes patologies. Al Centre Mèdic Clínicum hi trobem altres professionals que permeten un abordatge multidisciplinari: ginecòlegs, endocrinòlegs... Un equip facultatiu i sanitari que treballa conjuntament per entendre cada cas de forma global i atendre’l de forma concreta i personalitzada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem