contingut promocionat


logo club esportiu valldoreix

 

Club Esportiu Valldoreix, un ampli ventall d'esports

El club compta amb les instal·lacions per practicar diverses disciplines

El Club Esportiu Valldoreix és una institució amb una llarga història a la ciutat. Des de la seva construcció el 1967, el club ha anat millorant fins a convertir-se en tota una referència.

A les seves instal·lacions s'organitzen diverses activitats esportives en les quals es pot millorar el nivell en disciplines com tenis, pàdel i futbol. Entre les activitats més destacades com el Campus Esportiu i de Lleure, l'Stage de Futbol, els intensius de tenis i de pàdel. A més a més, ara que arriba l'estiu, s'ha de sumar els Campus d'Aventura, uns campaments esportius per a nens i nenes.

En aquest casal, els nens practicaran una gran varietat d'esports de manera que puguin veure quin és el que més els hi agrada: des de tenis fins a pàdel, futbol i natació sincronitzada. L'equip de monitors estarà amb ells en tot moment fent que facin aquestes activitats de forma segura i fomentant els valors positius de l'esport.

Piscina del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida

Les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix també seran el lloc on se celebri el Campus Gemma Mengual, en el qual podran iniciar-se en la natació sincronitzada a través de diferents activitats. Els nens i nenes que s'hi apuntin faran una sessió d'exhibició quan finalitzi el curs.

Si vols més informació, pots entrar a la web del Club Esportiu Valldoreix i Fundació BTT.

 
Comentaris

Destaquem