contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 06 20 a les 15.49.05

 

El Club Hípica Collserola, el casal d'estiu on els infants gaudiran i aprendran equitació

La inscripció és per setmanes i les activitats es faran en grups reduïts i amb professors titulats

El Club Hípica Collserola, ja fa molts anys que durant l'estiu, ofereix uns casals d'equitació inoblidables per a infants d'entre 5 i 14 anys. En una localització idíl·lica de la Serra de Collserola, a només 5 minuts del centre de Sant Cugat, l'objectiu d'aquests casals és que els infants se submergeixin en el món de l'equitació i aprenguin aquesta pràctica esportiva.

Els casals són per setmanes (de dilluns a divendres) durant tot el mes de juliol i la primera setmana de setembre, amb nens de la mateixa edat i nivell d'equitació. Els monitors, professors titulats i amb experiència, són els mateixos professors de tot l'any i se segueixen tots els protocols sanitaris establerts perquè l'infant pugui gaudir al màxim d'aquesta experiència amb els cavalls.

 MG 7411

Els infants realitzaran diferents activitats vinculades amb l'equitació. FOTO: CedidaLes activitats són totes a l'aire lliure: classes d'equitació en pista, pràctiques de cura del cavall a boxes, classes teòriques, jocs amb aigua per refrescar-se, jocs amb els cavalls, passejos pel bosc i entrenaments del carrusel, que es mostraran als pares cada divendres a la tarda. A més, l'esmorzar i el dinar es donen al centre i també són a l'aire lliure. No t'ho pensis més, envia un correu o truca al 935898989 o al 656339018 per demanar més informació.
 

 
Comentaris

Destaquem