contingut promocionat
clubpilates logo

 

 

Club Pilates, el nou estudi de pilates que obrirà al setembre

El nou centre esportiu obrirà a l'avinguda Cerdanyola, 44

Busques un estudi de Pilates a Sant Cugat per posar-te en forma i estar acompanyat en tot el procés amb una atenció personalitzada? Club Pilates és el nou centre esportiu de la ciutat per posar-te en forma i millorar alhora el teu benestar emocional. Obrirà al setembre a l’avinguda Cerdanyola, 44  i oferirà classes per totes les edats, gèneres i condicions físiques amb un nou  concepte diferencial i innovador.

Pilates Reformer, amplis horaris i atenció personalitzada

El Pilates Reformer serà l’especialitat de Club Pilates, un estil de Pilates que es realitza amb una màquina d’exercicis dissenyada pel mateix inventor d’aquesta disciplina física, Joseph Pilates. El Reformer ajuda a dur a terme els moviments de forma fluida i controlada, fet que afavoreix l’augment de la flexibilitat i la força muscular.

Atenció personalitzada

Les classes a Club Pilates es diferenciaran d’altres tipus d’entrenaments, ja que aquestes es complementen amb altres tècniques i equips dissenyats per desenvolupar la força, la mobilitat i l’estabilitat.

Així mateix, els instructors de Club Pilates compten amb una gran experiència i aprenentatge en aquest estil i ofereixen atenció personalitzada als usuaris.

Un club per a tothom

A més, aquest centre està obert a tothom. Persones amb una gran condició física i persones novelles en el tema. Qualsevol perfil és perfecte per venir a un centre que vol acollir tots els santcugatencs en general i els habitants del barri en particular. Joves i sèniors són benvinguts en aquest centre esportiu que està a punt de veure la llum.

Si vols posar-te en forma amb un centre amb amplis horaris de classes i amb diferents nivells segons la teva condició física, has de venir a Club Pilates.

Club Pilates ofereix diferents classes de Pilates Reformer, per a totes les edats, gèneres i condicions físiques. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem