contingut promocionat

logo Club Natació Tennis Sant Cugat

El Club Tennis Natació ofereix casals d'estiu per passar uns dies de natura i esport

Activitats esportives per nens, nenes i joves

Aquest estiu més que mai els nens, nenes i joves de Sant Cugat mereixen gaudir d'una bona proposta d'activitats esportives com la que els ofereix el Club Tennis Natació Sant Cugat. Malgrat la crisi sanitària de la COVID-19 que hem viscut els darrers mesos, el plantejament del club és organitzar totes les activitats d'estiu amb la màxima normalitat possible, adaptant-se a l'evolució de les circumstàncies i extremant les mesures de sanitat i higiene, seguint tots els protocols que marquen les autoritats.


Els programes d'estiu del Club Tennis Natació Sant Cugat garanteixen la diversió dels nens de totes les edats i són una gran font d'aprenentatge pels alumnes que, a més de practicar una gran quantitat d'esports, també podran integrar valors tan importants com la cooperació entre iguals, l'empatia i la responsabilitat, a part d'aprendre a valer-se per si mateixos i socialitzar amb altres nens. 


Dins els programes d'estiu que s'ofereixen trobem els cursos intensius de tenis i pàdel, el Summer Kids o els stage de competició. Podreu trobar tota la informació a la web https://ctnsc.org.


Les inscripcions ja estan obertes a través de la App del club pels socis i de la web pels no socis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem