Coaching especialitzat en joves i famílies

Amb més de 20 anys d’experiència, Beth Rosell Coach&Communication també ofereix tallers de comunicació oral per a adults o joves

El coaching és una eina poderosa per assolir amb èxit qüestions que preocupen a joves, adolescents i les seves famílies. Un procés de coaching pot ajudar a resoldre problemes d’autoestima, pors, relació amb la família, problemes a l’escola, orientació acadèmica per a estudiants de batxillerat i orientació professional per als universitaris. A més de joves, adolescents i famílies, Beth Rosell Coach&Communication està especialitzada en adolescents de famílies expatriades. Perquè ser adolescent i expatriat comporta viure una situació de por i incertesa de futur que es pot superar amb èxit amb un procés de coaching.

 

Amb més de 20 anys d’experiència, Beth Rosell Coach&Communication també ofereix tallers de comunicació oral per a adults o joves, on s’entrenen estratègies comunicatives, amb sessions individuals o grupals. Beth Rosell ofereix sessions de coaching al seu centre de Sant Cugat com a qualsevol lloc en format online.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem