contingut promocionat
logo codelearn

 

 

Escull el futur amb aquests cursos de programació a Sant Cugat

Codelearn arrenca un nou curs amb molts extraescolars tecnològics

Un cop finalitzat l’estiu, li donem la benvinguda el nou curs 2021 - 2022. Aquest estiu els casals tecnològics han sigut immillorables. Les ganes de passar-ho bé, aprendre i experimentar han fet que els cursos funcionessin meravellosament i estem molt agraïts.

Ara toca activar-nos de nou i trobar el lloc dins una nova etapa. Escollir noves extraescolars o potser continuar les que fèiem a cursos anteriors. La proposta del centre és clara: escollim el futur. A Codelearn Sant Cugat endinsen als seus alumnes a les profunditats de la programació i totes les seves utilitats i versions.

El seu mètode s’adapta 100% a l’edat i el ritme dels alumnes. Mitjançant una plataforma gamificada, treballen diferents llenguatges de programació. Paral·lelament, experimenten els projectes temàtics on, d’una manera més pràctica, ofereixen la possibilitat que els nens visquin individualment o en grup tota aquella teoria que els ha facilitat la plataforma.

Quan el centre parla de futur, parla de responsabilitat, de tenir consciència a l’hora d’emprar la informació i la tecnologia. Avui dia, és més comú trobar-nos un nen amb un telèfon mòbil, que no pas una joguina. Cal aprofitar la passió i l’interès cap aquests estris, però no pas oblidar la intenció del centre: educar i ensenyar.

Aquesta és la seva principal fita, fer-ho servir d'una manera sana i proporcional. Per aquest motiu, la seva plataforma és accessible des de casa, però té un límit d'ús. D'aquesta manera, la utilització d'aquesta, està controlada i afavoreix que es mantingui la motivació.

Si creus que el teu fill/a li pot encaixar un extraescolar d’aquest caire, pots contactar per venir a fer una prova gratuïta, sense cap compromís. A més, la matrícula aquest setembre està al 50%! Aprofita aquesta oportunitat!

Escola Codelearn Sant Cugat FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem