Cau el balcó d'un habitatge de l'avinguda de Lluís Companys

La incidència ha obligat a tallar el trànsit per la plaça de Lluís Millet

El desprendiment d'un balcó del carrer de Lluís Companys, a tocar de l'estació, ha obligat a tallar el trànsit aquest dijous a primera hora del matí. L'esfondrament s'ha produït en el balcó de l'edifici del costat del taller de motos, a les 12.30 hores de la nit, quan ha col·lapsat el balcó del segon pis i ha caigut sobre el balcó inferior.

No hi ha cap ferit i les dues famílies inquilines han refusat atenció social, segons l'Ajuntament. Així, poden continuar als habitatges. S'ha apuntalat el balcó del primer pis i sanejat el del segon. Mossos, Policia Local i Bombers s'han desplaçat al lloc de la incidència. L'arquitecte municipal ha obert expedient per dirimir causes dels fets, que segons apunta l'Ajuntament serien conseqüència d'una deficiència del propi edifici.

Això ha obligat a tallar el trànsit rodat a Lluís Companys des del carrer dels Pous per accedir a Lluís Millet. S'ha traslladat les parades de busos a la sortida del túnel a Àngel Guimerà. 

 

WhatsApp Image 2022 09 01 at 09.37.27

El balcó del segon pis s'ha esfondrat i s'ha apuntalat el del primer pis FOTO: Ajuntament

WhatsApp Image 2022 09 01 at 09.37.27 còpia

El balcó del segon pis s'ha esfondrat i s'ha apuntalat el del primer pis FOTO: Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem