Saps com pots consultar la factura digital de Sorea i fer tràmits en línia?

Consultar la factura online és ràpid i ecològic

Si ets usuari de l'àrea de clients de Sorea, pots accedir-hi i sol·licitar la factura digital des de l'apartat de gestions. I, si encara no ets usuari, però ets titular d’un contracte de Sorea, pots registrar-te en un minut i demanar posteriorment l'alta per rebre la correspondència digital.

banner factura digital Sorea

 

Consulta la factura digital de Sorea i altres gestions

En aquesta àrea personal, podràs gestionar i consultar els teus contractes, consultar i descarregar les teves factures, conèixer l'evolució del consum i fer moltes altres gestions de manera ràpida i senzilla.

Per registrar-te, hauràs d'agafar la darrera factura de l'aigua i accedir al registre de particulars. En aquest espai hauràs d'escriure el NIF, NIE, Passaport o CIF, Contracte sense punts i Número de factura associada al contracte.

Entre les gestions que podràs fer en línia, trobaràs l'opció de sumar-te al pla de pagament mensual (12 gotes), canviar de titular, donar d'alta o de baixa un subministrament, sol·licitar l'escomesa, modificar les teves dades, donar la lectura del comptador, comunicar avaries i altres temes de facturació i pagament.

Activa la teva factura en línia

Des de Sorea s'esforcen per treballar cada dia d’una manera sostenible. Per aquest motiu, porten a terme periòdicament campanyes mediambientals per conscienciar als seus clients de la importància i dels avantatges de tenir activada l’opció de factura digital:

  • Sostenible
  • Més informació
  • Gestió de correspondència
  • Més accessibilitat

A l'apartat de gestions, a la teva àrea personal pots "Activar la factura en línia".

Sorea està compromesa amb el medi ambient i amb facilitar a la ciutadania que les gestions del servei d'aigua siguin fàcils i còmodes gràcies a la digitalització.

 
Comentaris

Destaquem