Com fer un marc de fotos per a les nostres mascotes

Aquesta setmana, aprofitant que hem dedicat la revista al món de la fotografia, porto una proposta d’un marc de fotos fet amb pals de fusta (tipus gelat). Molt fàcil de fer i amb moltes possibilitats. Espero que us agradi!!

Material necessari: 

  • Cola blanca o pistola de silicona
  • Pals de fusta
  • Ornaments per decorar la cantonada (de fusta, feltre, goma eva, cels decoratius...)
  • Fotografia de la nostra mascota
  • Pintures acríliques
  • Pinzell
  • Cúter o tisores grans

Com fer-ho

1- El primer que farem és cobrir la superfície de treball per tal que no es taqui, bé amb cartró, bé amb algun paper. Agafarem 8 pals, i pintarem  6 de color vermell i 2 de color marró. Com sempre, això és un model, òbviament, podreu escollir els colors que més us agradin!

2- Un cop secs (aproximadament 15 minuts), podem començar a enganxar-los amb cola o pistola de silicona (en aquest últim cas, teniu molta cura de no cremar-vos). Començarem fent un quadrat amb els pals, per després, continuar amb la teulada.

3- Enganxarem a la part superior del quadrat tres palets més de color vermell i per sobre els de color marró fent una mena de triangle, com veieu a la fotografia.

4- Tallarem amb l’ajuda d’unes tisores fortes o un cúter els sobrants de pals, per a que quedi tot a la mateixa mida. Si heu de fer servir el cúter, millor que demaneu l’ajuda d’un adult.

5- Ara, ja tindrem l’estructura del marc, muntada. L’únic que faltaria, seria adornar-lo al nostre gust. Com es tracta d’un gos (en aquesta ocasió), l’he retallat amb feltre una peça en forma d’ós, i una mica d’herba. També, una placa amb el seu nom. Però vosaltres podeu posar-li tot el que se us acudeixi!.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem