Com gaudir de Sant Cugat l'última setmana d'agost

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la ciutat

Des del TOT repassem l'agenda d'activitats d'aquesta setmana per gaudir de la ciutat. L'última setmana d'agost arriba amb poca activitat programada. Tot i així, hi ha diverses propostes que us faran gaudir de Sant Cugat.

Cultura

El claustre. FOTO: Lali Puig

Dijous 27 d'agost, a partir de les 19h del vespre, el Museu de Cal Gerrer acull un nou cicle de projeccions. En motiu de l'exposició ‘Abans i Ara’, que és una mirada retrospectiva a l’aventura que Cal Gerrer va començar ara fa deu anys, el Museu presenta un cicle de projeccions vinculades amb els treballs de la seva rehabilitació. En aquest cas es tracta del documental 'Set anys de restauració. Cal Gerrer 2006-2013'

A banda d'aquestes projeccions, podreu gaudir de les següents exposicions temporals: La Casa de Cultura acull, des del passat mes de juny i fins al 26 de setembre, l'exposició 'Moments'. Montse Gufí, l'artista, presenta la seva obra escultòrica.

D'altra banda, al Claustre del Monestir, podreu veure l'exposició que organitza el Club Rotary de 'Descobrint Rotary. Una tasca humanitària, local i global'Una mostra de les diverses accions humanitàries del club.

A més, la Canals Galeria d'Art, exposa per última setmana 'Verger Celeste' de Sergi Barnils, una mostra d'obra de petit format i ceràmiques.

Finalment, tot i que amb horari reduït, podreu visitar els Museus de Sant Cugat, amb les seves exposicions permanents i temporals.

Activitats a l'aire lliure

A Sant Cugat hi ha diverses zones on es practica el running. FOTO: Artur Ribera

Si el temps ho permet, podeu aprofitar aquests dies per anar a qualsevol de les dues piscines municipals de la ciutat, la del Parc Central i de la Cooperativa d'Aigües de la Floresta estaran obertes fins al 13 de setembre.

Les passejades per la natura, ara que no fa tanta calor, poden ser una bona opció de passar el dia fent alguna cosa diferent. Si descarregueu l'aplicació NaturaLocal podreu gaudir de diferents opcions de ruta dins la ciutat i fora.

També en l'entorn natural de Collserola podeu conèixer les fonts, masies i ermites que hi ha escampades per tot el Parc Natural. O si ho preferiu, podeu sortir a córrer o a anar amb bici.

I per descomptat, sortiu al vespre i gaudiu de la fresca a les terrasses que romanen obertes durant l'agost.

I, a més, des del TOT us oferim un seguit de propostes per passar l'estiu a Sant Cugat!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem