Com Sprint Idiomes va passar de Centre d'Estudi de Llengües a l'escola que és ara

Coincidint amb el seu 45è aniversari, Sprint Idiomes obre la primera École de Français de la ciutat

Sprint Idiomes és la primera escola d’idiomes que es va fundar a Sant Cugat, exactament el 22 de febrer del 1973. Molts recordareu l’escola al carrer Santiago Rusiñol (on ara hi ha Bates Prats), i que aleshores es deia Centre d’Estudi de Llengües. 

Per què el canvi de nom? Amb el 20è aniversari del centre, els seus directors Montserrat Obiols i Alfons van Campen van donar un nou impuls a l’escola, utilitzant la idea de fer un esprint, expressió que implica la voluntat de fer un esforç per aconseguir una fita. El nom va fer fortuna i avui, al poble, es parla de l’Sprint, com qui anomena un conegut de tota la vida. Bona part dels santcugatencs coneix l’equip, tant els professors com els administratius de l’escola, com una gran família. És l’escola d’idiomes de confiança. L’escola ha evolucionat al llarg dels anys i ha incorporat nous departaments. Des del 2004, la divisió Sprint Trade dona servei a particulars i a empreses, adaptant els cursos a les necessitats del client, sempre prioritzant la comunicació oral amb una correcta base gramatical.

Avui, coincidint amb el 45è aniversari de l’escola, Sprint Idiomes obre la primera École de Français de Sant Cugat. De vegades ens demanem, quants santcugatencs han après idiomes amb nosaltres? La nostra màxima satisfacció arriba quan un antic alumne ve i ens explica que, gràcies a l’idioma que va estudiar, va trobar feina en tal empresa o tal país, o bé quan torna i ens confia els fills... o els néts. 45 anys d’experiència avalen els resultats. A tots, moltes gràcies!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem