contingut promocionat
L. Policlinic Torreblanca

 

Combatre les lesions musculars i articulars sense intervenció quirúrgica és possible

El Dr. Adán ens acosta al tractament de PRP que realitzen al Policlínic Torreblanca amb una xerrada gratuïta el pròxim 20 de novembre

Amb més de 25 anys d'experiència tractant el dolor diàriament, el Dr. Adán forma part activa de la Unitat del Dolor de Policlínic Torreblanca. Aquesta unitat és pionera en el tractament de factors de creixement plaquetaris i ajuda a combatre les lesions articulars i tendinoses. De la sang del mateix pacient s'obté el Plasma Ric en Plaquetes (PRP), aconseguint un efecte regeneratiu reparador de la lesió i accelerant la seva curació.

Per això, Policlínic Torreblanca ajuda als seus pacients a tenir una millor qualitat de vida i no conformar-se a viure amb dolor. El tractament PRP és revolucionari perquè:

  • Evita la cirurgia que en molts casos no és la solució.
  • Accelera la recuperació.
  • Evita la medicació.
  • No té rebuig, perquè el PRP que s'infiltra està obtingut del mateix pacient.

 

Policlinic B

 

El Dr. Adán ens acosta al tractament de PRP i la seva importància en guanyar qualitat de vida:

Què és per a vostè el dolor?
Tot allò que representa quan algú no pot fer ni un pas sense notar dolor i fa que tota la seva vida es vegi condicionada per això.
Per què és tan difícil tractar els dolors articulars?
Quan es pateix un dolor generalitzat o d'òrgans interns, les teràpies farmacològiques via oral acostumen a ser bastant efectives. En el cas del dolor articular la dificultat la posa l'anatomia. Si no tractem el dolor al punt localitzat exacte, sovint no ho millorem. Hem de tractar la causa que provoca aquest dolor.
Què és el que afegeix la teràpia PRP als pacients que tenen dolor?
Utilitzem les propietats que tots tenim a la nostra sang per poder millorar la qualitat de vida. Les plaquetes són les que amaguen el "factor de creixement". I és aquest el que mostra un important potencial reparatiu quan som capaços d'aprofitar-lo adequadament.
Quin consell donaria a un pacient amb dolor?
El primer que hem de tenir clar, és que cadascú de nosaltres és diferent. Primer cal veure quina és la causa del dolor i a partir d'aquí, traçar una estratègia a mida per a cada persona. Quan tractem de prop als pacients i veiem que el seu dolor ha millorat és una sensació indescriptible.  

 

Apunta't a la xerrada gratuïta sobre el tractament de PRP

Coneix tot sobre aquest tractament i resol dubtes aquest dimecres 20 de novembre a la xerrada gratuïta que se celebrarà a Policlinic Torreblanca. El Dr. Adán serà qui explicarà i atendrà els dubtes personalment. Pots triar la sessió del matí (a les 11.00 h) o la de la tarda (19.00 h).

Les places són limitades i es poden reservar:

 
Comentaris

Destaquem