Comença bé l'any i compleix els teus propòsits!

A Sant Cugat pots trobar diverses propostes que t'ajudaran a complir-los

Amb l'arribada de l'any nou, tots ens marquem propòsits per canviar cap a millor la nostra vida aquest 2019. Qui no s'ha proposat ser més bona persona, passar més temps amb la família, fer més esport o menjar millor? Doncs si ets una d'aquestes persones que cada any intenten millorar, des del TOT Sant Cugat et portem quatre propostes que t'ajudaran a complir aquestes fites de forma més fàcil. Aquí les tens!

 

Estetic Medical Center: descomptes en depilació

Estetic Medical Centre

A Estetic Medical Center inicien un munt de promocions per fer que estalviïs diners en les teves depilacions: estalvia fins a un 50% del preu en depilació alejandrita i amb díode. També trobaràs descomptes en depilació tradicional: per la compra de 3 zones (facial, petita o mitjana) et regalen 3 de franc. Si compres 3 zones XL cada una té un preu de 49 euros o 46 euros e si en compres 6 i si compres 3 zones large cada una et surt per 35 € o 29 € si en compres 6 de cop.

logo estetic medical centre

Avinguda de les Corts Catalanes, 8, Edifici Trade Center II
692 283 937 - 935 830 405
esteticmedicalcenter.com
​info@esteticmedicalcenter.com

 

Policlínic Torreblanca: deixa de fumar!

153041 OU5TCC 153

Un dels propòsits més comuns és el de deixar de fumar. Si tu també estàs entre les persones que volen deixar el tabac, a Policlínic Torreblanca t'ho posen més fàcil amb el nou tractament anti-tabac amb làser-mèdic. Un tractament d'acupuntura sense agulles que en una única sessió aconsegueix interrompre l'adicció a la nicotina sense efectes secundaris. La primera visita informativa és gratuïta!

 

logo policlinic
Avinguda de la Torre Blanca, 2-8
93 589 18 88
grup-policlinic.com

 

Pilates Onmove: Pilates per posar-te en forma

Pilates On Move

Per millorar la teva figura, el Pilates és una gran opció. A Pilates On Move ofereixen classes per a totes les edats, des d'adolescents fins a persones grans amb problemes com artrosis, lumbàlgia i problemes crònics passant per dones embarassades. Les classes es fan en grups reduïts, cosa que permet gaudir d'una experiència més personalitzada, i en elles es practiquen tota mena d'exercicis: hipopressius, Pilates i altres tècniques de moviment.

 

logo pilates on move

Carrer d'en Pau Casals, 26-28
655 811 740
pilatesonmove.com
info@pilatesonmove.com

 

Club Junior 1917: un club esportiu, una bona opció per possar-se en forma!

 MPR5430

El gimnàs és potser el recurs més clàssic a l’hora de posar-se en forma, però també un dels més llibertat et dóna. A Club Junior trobaràs tota mena d’activitats i serveis per fer exercici a l’hora que t’ho passes bé. Però només trobaràs això: esports d’equip, pàdel, piscina per practicar natació, perruqueria, ludoteca i un munt de serveis per cuidar de la teva salut i la dels teus.

 

 

logo junior

Passatge Sant Mamet, 3-5
93 674 13 59
junior.cat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem