Comença l'any amb 6 propostes per gaudir de la setmana a Sant Cugat

L'activitat de la primera setmana està marcada per les propostes familiars

Comença un nou any i, amb aquest, arrenca l'activitat de la setmana a Sant Cugat. La primera setmana de l'any 2018 destaca per les diverses propostes que s'ofereixen per acabar de gaudir del Nadal amb família. El TOT en fa un recull a la seva agenda i en destaca 6 perquè no us en perdeu res!  

L'activitat comença el dimarts 2 de gener al Museu del Monestir, on els més petits podran gaudir de diversos contes vinculats a l'exposició Al tren! Cent anys de ferrocarril a Sant Cugat. Tindrà lloc a les 11.30 hores i està recomanada pels infants a partir de 5 anys. L'Envelat reprèn la seva activitat al matí de les 11 fins a les 14 hores i, a la tarda, de les 16.30 a les 19.30 hores. El Parc Ramon Barnils oferirà diversos tallers i jocs. 

L'Envelat al Parc Ramon Barnils FOTO: Arxiu 

Xocolatada familiar, taller de cartes per als reis i entrega al patge reial el dimecres 3 de gener, a partir de les 17.30 hores a Mira-Sol Centre (Pl. d'Ausiàs March, 1). Durant la tarda-vespre també es faran activitats per a adults i joves.

L'espectacle Tres catalans i un rus es durà a terme a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona a les 19.30 hores. I els joves (a partir de 14 anys) que vulguin viure una experiència misteriosa al Claustre del Museu del Monestir, ho podran fer a les dues sessions (20 i 20.40 h) de l'Escape Room Escapa del claustre!

Un dia abans de la Nit de Reis, els nens i nenes que encara no hagin pogut entregar la seva carta ho podran fer a les 16 hores de la tarda al Mercat de Torreblanca. Allà, el Carter Reial recollirà les peticions i els desitjos dels més menuts per fer-les arribar a Ses Majestats els Reis d'Orient. 

 
Comentaris

Destaquem