Comença l'any menjant sa i amb l'assessorament d'un professional

Gerd te la cura, gràcies a l'àmplia oferta dels seus productes i el seu assessorament personalitzat

La botiga Gerd especialista en productes dietètics, per a persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, ofereix el més ampli ventall de productes per satisfer les necessitats de cada persona i donar la millor solució gràcies al seu assessorament mèdic individualitzat.



Si pateixes alguna al·lèrgia, ja sigui intolerància al gluten, a la lactosa.... o vols productes naturals, ecològics, no dubtis d'anar-hi. Segur que trobeu productes substitutius aptes per a qualsevol tipus d'intolerància, 100% naturals, sense cap tractament ni conservants, i de les millors marques de qualitat i amb la millor reputació en el sector tant nacional com internacional.



A l'establiment, que se situa en ple centre històric de Sant Cugat, sota les voltes de la plaça Sant Pere, hi coexisteixen les més innovadores tendències en nutrició i salut amb les fórmules tradicionals de les herbes mil·lenàries, oferint un servei d'herboristeria, el més complet i amb la possibilitat de preparar fórmules magistrals per totes les casuístiques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem